Web Analytics
Gå til innhold

Jowasv

Medlem
 • Innholdsteller

  121
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Jowasv

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag September 15

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kristiansand
 • Interesser
  --§§--
 1. Ligger en RG2550Z på Finn til 4500,-. Knallgitar.
 2. Sjekket min Baja i dag. 3,4 kilo (målt på badevekta).
 3. Har også en Baja på vei i posten. Gleder meg villt.
 4. I utgangspunktet så tenkte jeg ikke på nye strenger siden den var spillt på i noen timer før jeg kom og testet den. Tok allikevel og strakk strengene godt før de siste to stemmingene uten at jeg synes det hjalp nevneverdig. Men er ikke sikker på om det var nok. Vet ikke om noen har prøvd den etter meg, hadde i så fall vært interesant å høre.
 5. Jeg er en av de som har prøvd gitaren mens den var i Kristiansand. Kommer ikke til å skrive noen lang avhandling siden jeg bare spilte på den ca 30 minutter. Må nok si meg enig med ASKRET om at utfallet ikke helt som jeg hadde håpet på! ■ Fargen på kroppen og halsen er veldig fin (grunn i seg selv til å ville ha denne) ■ Pickups og elektronikk virker OK og gir akseptabel lyd. ■ Når det gjelder tuningen så måtte jeg nok stemme den opp ca 4-5 ganger i løpet av mine 30 minutter. Selv om jeg ikke brukte vib-arm. ■ Vib-arm ligger for nær kroppen. Fingrene kommer i klem, men det er jo en bagatell. ■ Jeg liker 4+2 hodet – men stod ikke foran speilet og har derfor ikke noen formening om proposjoner. ■ Halsen ble for tykk for meg, men det er jo som kjent en smakssak. ■ GN inlays på 12 bånd er sikkert gøy for Gunnar Nilsen (eller andre med samme initialer), jeg ville nok foretrukket noe annet (prikker eller logo). Var i utgangspunktet interessert i å kjøpe en sånn, men halsen blir nok for tykk for meg. Lurer også på om dette er mer kvalitet (eller samme) enn en Squier til ca samme prisen, men det får noen andre bedømme.
 6. Hopper hit og dit, men Pink Floyd er alltid på topp.
 7. Dette er en fantastisk gitar. Lykke til videre på veien.
 8. Poenget er å fange interessen til de som i utgangspunktet ikke visste at de var interessert.
 9. Hvor skal grensen gå? Jeg er på forumet hver dag og bruker "vis nytt innhold" funksjonen hver gang. Dette har jeg vel gjort i ca 3 år nå, men har sannsynligvis ikke nok poster til å kunne selge noe her. Min første post var for øvrig en til salg annonse. Dette har ført til daglig lesning og kjøp av flerfoldige gitarer og utstyr av andre forumitter. Det hadde ikke skjedd hvis jeg hadde blitt møtt med et "NEI gutt, du kan ikke bare komme her og her og tro at du kan selge noe til oss gamlekara". Er dette egentlig et problem?
 10. Byttet et sett TelePU'er mot en loddejobb. Som vanlig en fornøyelse å gjøre "business" med Askret.
 11. Kjøpte en 1975 Ibanez Les Paul i 1980. Kosta 1500 inklusiv en forsterker (husker ikke type). Knallgitar. Blir i dag brukt til pynt på veggen i kjellerstua.
 12. Har selv hatt en Hot Rod DeVille, og den tok pedaler uten problemer. Super til metall. DeVille og Deluxe er jo samme ulla.
 13. Jowasv

  NGD!

  Sikla også på den telecasteren, men var ikke rask nok på avtrekkeren. Gratulerer.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.