Web Analytics
Jump to content

Fender kassegitar


antos

Recommended Posts

Lurer på å kjøpe meg en ny kassegitar. Prisklasse 1000 - 1500 kr. Blir bare brukt til hjemmebruk. Har kikket litt på Fender CD-60 i sort. Noen som har erfaringer med denne? Lurer på å handle den over nett.

Har en fender stålstreng som er noen hundrelapper dyrere fordi den kan kobles til forsterker.

Har sett på den du tenker på, hvis det er en stålstreng.

I så fall holder gitaren lenge (hvertfall for meg) og er som en stålstreng skal være.

Kjøpte min i sverige.

Hvis du skal handle over nett er nok gitarhuset.no et godt sted å kjøpe den.

Edited by ovl
Link to comment
Share on other sites

Jeg har en fender kasse gitar,ikke den cd-60 som de selger nå,men en dg-5,var den som var i de "pakkene" før cd-60 kom,så regner med det er noe ala samma greia.

Min har ikke mic,men funker helt greit til sin bruk,er "klimpregitaren" min,grei å ha med på hyttetur,båttur osv,ikke den gitaren det er farlig med riper og sånt for min del,

Lyden er synes jeg er bra til den prisen,og kvaliteten virker grei,ikke noe bånd som stikker ut og halsen har holdt seg rett og fin ,har vel hatt den i 3 år,og den holde rnok i mange til,såvidt den ikke detter i sjøen eller noe:) hehe

Link to comment
Share on other sites

Kan jeg presse på deg en av mine kassegitarer? Hehe, Savannah stålstrenger, absolutt bra gitarer og fått mye skryt av folk som kan mye mer på gitar en meg (Ofte og kalt gitarister), Selger for 1200kr, helt som ny.

Har desverre allerede kjøpt gitar :)

Edited by antos
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.