Web Analytics
Jump to content

Oppsett av Schecter C-7 FR ?


Nirvana
 Share

Recommended Posts

Jeg kjøpte veldig nylig (to dager siden) en helt ny Schecter C-7 med floyd rose. I begynnelsen så alt til å være bra, men jeg fikk en død note på 3 båndet på den nederste E strengen. Jeg adjusterte litt på floyden for å prøve å høyne strengene fra halsen litt, men etter jeg ordnet opp i problemet kom ett nytt. De to største basstrengene, den øverste B strengen og den øverste E strengen begynte å skurre ani båndene voldsomt. Jeg får ikke til å høyne mer på floyden, og det blir uannsett ekstremt vanskelig å spille når strengene er så langt fra halsen. Hva skal jeg gjøre? Skal jeg kontakte eller besøke en butikkjede å spørre om hjelp, eller er det noe lettere som jeg kan gjøre for å løse opp i problemet?

Link to comment
Share on other sites

Er strengene ani i pickupene?

Nei, jeg mener de er ani de øverste båndene på halsen. Jeg får også av og til skurring når jeg holder nede første båndet på B eller E strengen.

Strengene er D'Addario som jeg mener er gode strenger! :)

Link to comment
Share on other sites

Ani? Bare jeg som lurer på hva "ani" er?

EDIT: Sjekka wikipedia.. "Ani er i etruskisk mytologi himmelens gud."

Jaha

Beklager, jeg utrykkte meg kanskje feil. Etruskiske guder var ikke det jeg siktet til. Om du ikke skjønner ani, kanksje "være inntil, sånn at to ting berøres" funker? :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.