Web Analytics
Jump to content

Hvilken sang?!?!


Stian
 Share

Recommended Posts

Hørte en sang på radioen her en dag. Veldig bra. Hørtes ut som Dave Matthews, men det var visst ikke det ifølge en DMB fantast som også hadde hørt sangen.. Husker ingenting av den egentlig.. bare at jeg likte den.. Var ganske koselig og rolig egentlig..

På forhånd takk!

Link to comment
Share on other sites

Hva heter låta? hvis det er maroon 5? har også hørt at det kan være maroon 5.. men fikk det ikke til å stemme.. den er ikke på Songs About Jane ihvertfall..

Maroon 5 er pisskult faktisk!

Link to comment
Share on other sites

jamie Cullum heter han. Deilig jazz. Kjøpte faktisk debutalbumet hans ved å bare ta en cd fra ei hylle og kjøpe den. Må si det at det første albumet er mye bedre enn det som er ute nå "Twnty Something" Er litt skuffet over at han ikke skriver selv, tror det er broen hans som skriver mesteparten faktisk.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har full forståelse for at ikke alle er låtskrivere, det er jo som med alle talent, ikke alle er like gode til alt. Men jeg hadde fått inntrykk av at han skrev veldig mye selv, men det er broren som gjør det. Jeg digger Jamie, synes han er et ekte talent, som spiller med føling på pianoet sitt... Så en showcase han hadde for en stund siden, hvor han kun hadde med seg pianoet og kontreabass, det var helt fantastisk. Det er også en låt som Cole Porter har laget som han spiller, og den gir meg gåsehud, den er helt enorm!!"

Off topic: Noen som har lagt merke til hvor liten den fyren er, ikke noe vondt mot han ,men da jeg så han på Tv for en stund siden ble jeg helt satt ut, han rekker meg cirka til navlen=9

Link to comment
Share on other sites

OT @ tisi1: Du vet at folkene inni fjernsynet ikke vises i fullstørrelse? Om det var et bilde av ham på skjermen, og han nådde deg til navlen så trenger han ikke være kortere enn deg likevel. ;)

Hvilken låt er det du har hørt?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.