Web Analytics
Jump to content

Hvilken sang?!?!


Stian

Recommended Posts

Hørte en sang på radioen her en dag. Veldig bra. Hørtes ut som Dave Matthews, men det var visst ikke det ifølge en DMB fantast som også hadde hørt sangen.. Husker ingenting av den egentlig.. bare at jeg likte den.. Var ganske koselig og rolig egentlig..

På forhånd takk!

Link to comment
Share on other sites

Hva heter låta? hvis det er maroon 5? har også hørt at det kan være maroon 5.. men fikk det ikke til å stemme.. den er ikke på Songs About Jane ihvertfall..

Maroon 5 er pisskult faktisk!

Link to comment
Share on other sites

jamie Cullum heter han. Deilig jazz. Kjøpte faktisk debutalbumet hans ved å bare ta en cd fra ei hylle og kjøpe den. Må si det at det første albumet er mye bedre enn det som er ute nå "Twnty Something" Er litt skuffet over at han ikke skriver selv, tror det er broen hans som skriver mesteparten faktisk.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har full forståelse for at ikke alle er låtskrivere, det er jo som med alle talent, ikke alle er like gode til alt. Men jeg hadde fått inntrykk av at han skrev veldig mye selv, men det er broren som gjør det. Jeg digger Jamie, synes han er et ekte talent, som spiller med føling på pianoet sitt... Så en showcase han hadde for en stund siden, hvor han kun hadde med seg pianoet og kontreabass, det var helt fantastisk. Det er også en låt som Cole Porter har laget som han spiller, og den gir meg gåsehud, den er helt enorm!!"

Off topic: Noen som har lagt merke til hvor liten den fyren er, ikke noe vondt mot han ,men da jeg så han på Tv for en stund siden ble jeg helt satt ut, han rekker meg cirka til navlen=9

Link to comment
Share on other sites

OT @ tisi1: Du vet at folkene inni fjernsynet ikke vises i fullstørrelse? Om det var et bilde av ham på skjermen, og han nådde deg til navlen så trenger han ikke være kortere enn deg likevel. ;)

Hvilken låt er det du har hørt?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.