Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Gitarer til under 2000kr?


gitarleik

Anbefalte innlegg

Takk for svar..vet dere eventuelt hvor på nettet disse selges?

Kort fotalt er Cort et agentur som Gulmoen & Engh har. Dvs at alle butikker som har Dunlop, MXR, Orange, d´Addario, Planet Waves, ESP, LTD eller Martin lett kan få tak i en Cort. Om de velger å selge det eller foretrekker å selge andre merker er opp til dem, men hvis du har et favorittnettsted der du gjerne vil handle Cort-gitarer er det ikke vanskelig å spørre om du kan få en. Vanligvis 2 dagers leveringstid til butikker på østlandet og 3-5 andre steder i landet.

Når det gjelder Fender CD-60 så er det tilgjengelig gjennom alle butikker som selger Fender, Squier, Takamine, Taylor, Jackson, etc (alle agenturene er drevet av Fender Scandinavia). Der er det veldig forskjell på hvilke butikker som ønsker å ta inn hva fordi utvalget du har i butikken din bestemmer hvilke innkjøpspriser butikken har på de forskjellige instrumenter. Det kan være tapsprosjekt for en del butikker å ta inn Fender CD-60 til deg, mens andre bestiller jevnt og trutt fra Fender og har bedre innkjøpspriser.

Ibanez-agenturet tilhører Norsk Musikk. De er en importør som også eier sin egen butikk som selger til privatpersoner. Alle forhandlere i Norge kan i utgangspunktet kjøpe fra dem, men hvis du skal finne gitarene på nettet er det norskmusikk.no som har størst utvalg av Ibanez (men som sagt kan alle få tak i det raskt). Butikkene derimot kjøper fra http://www.nmdistribusjon.com/shop/ og alt du ser på lager der kan en hvilken som helst butikk i landet ha inne i løpet av kort tid (i tillegg til det de har fra før)

Morten vet det nok :D

Morten vet ALT. Det kan du like gjerne lære deg først som sist! :lol:B)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Walden har et par modeller til under/rundt 2000,- Blir ofte anbefalt av meg og andre på dette forumet. Også Yamaha har en fin gitar til rundt 2000,- som i alle fall selges av 4sound kjeden.

Hvorfor må det handles på nettet egentlig ? hvis du bor i eller i nærheten av en by har du sikkert en butikk som selger deg en av disse gitarene til samme pris du får på nett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.