Web Analytics
Jump to content

Gitarer til under 2000kr?


gitarleik
 Share

Recommended Posts

Fender CD 60 og Cort AD 870 er gode valg.

Hvis man vil ha med cutaway og preamp mener jeg Cort AD 850 CE er bra for pengene.

stor individuell variasjon mellom gitarer i den prisklassen, og selvfølgelig kun kinaproduksjon (som ikke er ensidig negativt, det blir jo veldig mye gitar pr krone) :D

Link to comment
Share on other sites

Takk for svar..vet dere eventuelt hvor på nettet disse selges?

Kort fotalt er Cort et agentur som Gulmoen & Engh har. Dvs at alle butikker som har Dunlop, MXR, Orange, d´Addario, Planet Waves, ESP, LTD eller Martin lett kan få tak i en Cort. Om de velger å selge det eller foretrekker å selge andre merker er opp til dem, men hvis du har et favorittnettsted der du gjerne vil handle Cort-gitarer er det ikke vanskelig å spørre om du kan få en. Vanligvis 2 dagers leveringstid til butikker på østlandet og 3-5 andre steder i landet.

Når det gjelder Fender CD-60 så er det tilgjengelig gjennom alle butikker som selger Fender, Squier, Takamine, Taylor, Jackson, etc (alle agenturene er drevet av Fender Scandinavia). Der er det veldig forskjell på hvilke butikker som ønsker å ta inn hva fordi utvalget du har i butikken din bestemmer hvilke innkjøpspriser butikken har på de forskjellige instrumenter. Det kan være tapsprosjekt for en del butikker å ta inn Fender CD-60 til deg, mens andre bestiller jevnt og trutt fra Fender og har bedre innkjøpspriser.

Ibanez-agenturet tilhører Norsk Musikk. De er en importør som også eier sin egen butikk som selger til privatpersoner. Alle forhandlere i Norge kan i utgangspunktet kjøpe fra dem, men hvis du skal finne gitarene på nettet er det norskmusikk.no som har størst utvalg av Ibanez (men som sagt kan alle få tak i det raskt). Butikkene derimot kjøper fra http://www.nmdistribusjon.com/shop/ og alt du ser på lager der kan en hvilken som helst butikk i landet ha inne i løpet av kort tid (i tillegg til det de har fra før)

Morten vet det nok :D

Morten vet ALT. Det kan du like gjerne lære deg først som sist! :lol:B)

Link to comment
Share on other sites

Walden har et par modeller til under/rundt 2000,- Blir ofte anbefalt av meg og andre på dette forumet. Også Yamaha har en fin gitar til rundt 2000,- som i alle fall selges av 4sound kjeden.

Hvorfor må det handles på nettet egentlig ? hvis du bor i eller i nærheten av en by har du sikkert en butikk som selger deg en av disse gitarene til samme pris du får på nett.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.