Web Analytics
Jump to content

Guitar Rig + Stratocaster


ErlendB

Recommended Posts

Har tatt opp et par presets, bare for å vise hvor bra Guitar Rig er (og for å briefe litt)!

Mente først å ta opp, så konvertere til mp3, men dreit i det, la det like så godt på youtube. Ikke beste kvalitet, men mye bedre enn det har vært før!

Clean (egenkomponert):

Calm (random jam i e-moll/g-dur):

Shred (ja..):

Viser seg at mediaknappen ikke ville fungere i dag heller, ei linkknappen.. Om moderator har lyst til å endre det for meg hadde det vært fint!

Til Aphelion: Jeg veit, men huska ikke kodene!

Edited by ErlendB
Fikset mediatags. Du kan skrive dem også, trenger ikke bruke knappen ;)
Link to comment
Share on other sites

Det stemmer! Har ikke brukt det live enda, men vil tro det hadde fungert som en drøm det og! Hvis du spiller metal, så ikke bekymre deg. Jeg lagde bare et par solopresets. Det er en haug av muligheter for ordentlig metall-lyd. Det tar bare litt tid å lage en bra preset!

Link to comment
Share on other sites

Skulle gjerne hørt litt rytmegitar chugging. Metall altså :)

Hvis du tenker å kjøpe GR, så er det bare å klemme til. Skrudd meg opp en feit rytmetone på et par minutter.

Har desverre stasjonæren min til rep, så jeg får ikke lastet opp noen klipp enda.

Excitium var forresten et black metal band for en del år tilbake. ; )

Link to comment
Share on other sites

Hvis du tenker å kjøpe GR, så er det bare å klemme til. Skrudd meg opp en feit rytmetone på et par minutter.

Har desverre stasjonæren min til rep, så jeg får ikke lastet opp noen klipp enda.

Excitium var forresten et black metal band for en del år tilbake. ; )

Ahh, fett!

Oisann, visste ikke at det var ett annet band som het Excitium. Jaja, gjør kanskje ikke så mye. Bandet er så og si oppløst uansett!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.