Web Analytics
Jump to content

Vrengpedal til Fender Stratocaster og Peavy Valveking


Erling
 Share

Recommended Posts

Hei ! Har tenkt til å kjøpe meg en vrengpedal for jeg er lei av det Pod XT'n klarer å lage + at den er noe dritt å bære rundt. Er ute etter Gilmour sounden! Men ikke for heavy, tenker låter som Coming Back To Life andre solo og litt Comfortably Numb andre solo, selvom det er ganske mye gain akkuratt der. Skal også brukes til litt halvvreng blues. Er ikke ute etter å bruke tusenvis av kr på en effekt men 1500kr kan være greit, ser selvfølgelig helst at jeg kjøper brukt, har tenkt litt på disse:

Ibanez Tubescreamer

Fulltone OCD (Denne hadde jeg men solgte den av en uforklarelig grunn for å finansiere POD XT)

Electro Harmonix Big Muff

Carl Martin DC Drive

Noen kommentarer og forslag??

:)

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 30
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Jeg regner med du har prøvd med ampvrengen? Har ikke spilt Gilmour, men ved å stille rundt på gain-knotten på ampen og volumknotten på gitaren så har jeg fått til ganske allsidig vreng i den forsterkeren.

Kan jo være verdt et forsøk om du ikke alt har prøvd :)

Link to comment
Share on other sites

hehehe har jo selvfølgelig gjort det men jeg vet ikke helt hva det er men det er ikke tilfredstillende nok :P Vanskelig å forklare men når jeg hadde den Fulltone OCD så var vrengen mye finere/bedre/tilfredstilte mine ønsker, håper noen av de andre pedalene over kan gjøre det sammme :)

Link to comment
Share on other sites

Hvis du er ute etter noe som er varmere enn BD2 fra Boss kan du gå for MXR GT-OD eller MXR Boost/Line Driver.

Førstnevnte hvis du vil ha en stødig og god vreng, sistnevnte hvis du vil pushe din egen forsterker hardere. De er veldig fine med mine Blackstar Artisan 30 som har noe av den samme gain-karakteristikken (allikevel en veldig annen sluttlyd enn forsterkeren din, så det vil jo være individuelt hva man trenger). Også er mye av lyden i fingrene som nenvt tidligere. :D

Link to comment
Share on other sites

er det den kopien av FuzzFace? Isåfall er vel den aktuell, men den er vel også litt over budsjettet men skal sjekke på bruktfronten. Nå husker ikke jeg historien om FuzzFace men visstnok er den nåværende utgavene ikke den samme som den kjente klassikern? Am I right?

Edited by pondus92strat
Link to comment
Share on other sites

er det den kopien av FuzzFace? Isåfall er vel den aktuell, men den er vel også litt over budsjettet men skal sjekke på bruktfronten. Nå husker ikke jeg historien om FuzzFace men visstnok er den nåværende utgavene ikke den samme som den kjente klassikern? Am I right?

Det er en fuzzface med NOS NKT275 tranisistorer (å kalle det kopi litt å ta i med mindre du snakker om å heller kjøpe en orginal gammel en), men av de 10-15 jeg har er det den eneste jeg har prøvd hvor jeg med en gang tenkte oh yeah Gilmour tones.... Budsjett er nok ikke min sterke side, les Gilmour siden om å lage lyden hans med en TS og en Rat hvis det er et ønske.

Edited by Gluke
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.