Web Analytics
Jump to content

Thunder Fingers [22.06.10]


Thunder Fingers

Recommended Posts

<p>Jupp, Da var det på tide å oppdatere denne, Jeg har 2 basser til, men de er ikke i funksjonabel stand for tiden, så jeg får heller komme tilbake til de smile.gif Alle bilder er tatt med mobil...

Spector NS-4CRFM

Denne bassen er og populært kalt "Euro 4", og er modellen før den nåværende Euro LX4. Forskjellen på disse er at NS-4CRFM bassen har solide lønnevinger på en gjennomgående hals, og Euro LX4 har vinger i or med flammelønn topp på en gjennomgående hals, Noe som gjør NS-4CRFM ca bare en preamp fra å være en Spector USA, ellers er de helt like.

Denne bassen her er utrolig "classy" både i utseendet og spillbarhet, og for min del innehar den nesten tonen som jeg alltid har hatt i hodet, hehe, med en Spector USA  Haz-lab preamp, som den kommer til å få, så er jeg der smile.gif (Nevnte tone kan forøvrig høres på utallige innspillinger fra 80tallet, men mest nevneverdig er Queensryche's "Empire" og "Operation: Mindcrime" album, og Skidrow's "Youth gone wild".

Forøvrig i en fantastisk mørk blueburst som er vansklig å fange på kamera.

13062010195.jpg13062010197.jpg

Spector Euro LX4-35:

Dette er da en av den nåværende Euro bassene og har 35" mensur (Det ikke standard, det er en annen model enn den vanlige LX4), Denne her blir da bassen som jeg har stemt og bruker i C standard og H standard.

Kroppen består av den gjennomgående halsen, en ganske tykk topp med Flammelønn, en tynn stripe Walnut, og baksiden er i Or.

22062010219.jpg22062010220.jpg

Line 6 POD X3 Live.

Bruker denne til hjemmeøving og somregel livelyd, har hatt den noen år og jeg liker lydene fra den ganske godt.

13062010208.jpg

13062010205.jpg

Edited by Thunder Fingers
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
 • 3 months later...
 • 2 weeks later...

melike the stash! aldri prøvd Spector selv, og kan ikke si jeg er dritfan av åssen de ser ut, men de låter tilsynelatende bra ;)

Trace Elliot veit jeg rocker rævva av utrolig mye, så det sier jo seg selv, og gammelt kan være sykt bra! antar den saken din veier ganske mye? :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.