Web Analytics
Jump to content

p_bassmann

Medlem
 • Posts

  584
 • Joined

 • Last visited

About p_bassmann

Recent Profile Visitors

2,715 profile views

p_bassmann's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

2

Reputation

 1. Gjorde et bytte med Chiefen. Han reiste for å møte meg og alt gikk som smurt. Kan absolutt anbefales
 2. Disse får veldig mye skryt rundt på nettet, og sies og være veldig fra i forhold til pris. Neodymium holder også vekten nede, men du bikker jo allikevel 5k bare for kabinettene. http://evenstadmusikk.no/index.php?main_page=product_info&cPath=308_392_404&products_id=15275 http://evenstadmusikk.no/index.php?main_page=product_info&cPath=308_392_404&products_id=15276
 3. Tjaa.. Føler bassamper generelt et ganske høyt prisnivå brukt. Det virker nesten som de er unntatt halvpris-regelen. Du kan jo høflig hive inn et lite skambud Hadde samme turen på 4sound i sommer og var på jakt etter amp og ble litt skuffet eg også. Det var stort sett Markbass som var utstilt, og betjeningen kunne fortelle meg at det var det eneste som var noe.
 4. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=39631097&kwUnica=
 5. Nei, egentlig ikke. Spiller eg for eksempel en låt med plekter syns jo eg at det låter best på en Precision, selv om det nok ikke er noen i publikum som ville hørt forskjell. Hadde da bassene hatt samme output, hadde eg nok byttet da eg uansett har med begge for å ha en i backup.
 6. EBS leverer alltid! Til ditt bruk vil nok 60 holde, selv om 120 har parametrisk mellomtone som kan være veldig praktisk. Visst det ikke ordner seg med han karen på Finn, er det bare å ta telefonen til din nærmeste 4Sound. Erfaringsmessig er ikke nettsidene oppdatert med alle produkter de fører i de ulike butikkene.
 7. En 360-avtale samler ansvarsområdene hos plateselskapet. Før hadde du kanskje en manager, en bookingansvarlig, en promotør, en merchansvarlig i tillegg til platekontrakten som omhandlet det å produsere selve platen. I en 360-kontrakt har plateselskapet alt ansvaret rundt en artist, noe som også fører til at de tar direkte inntekter fra dette.
 8. Er det ikke slik at i en 360-kontrakt tar plateselskapet inntekter av spillejobbene også? Slik eg har forstått det låner de dere egentlig penger til studiotid og hjelper med det, deretter må bandet betale dette tilbake gjennom salg og spillejobber. Du får jo en viss prosent underveis når det kommer til inntekter fra gigs, men at vi her snakker om under 20% til plateproduksjonen er betalt. Eller er eg helt på jordet nå? Det som ser ut som er trenden i dag er å gi ut musikken på egent plateselskap og så betale for en promopakke som omfatter promotering, distribusjon og medieomtale.
 9. Eg bytter mellom en G&L l2000 og en Precision. Begge bassene har sine fordeler og ulemper. Den aktive G&L'en har større justeringsmuligheter rett på bassen og er rask og enkel og justere mellom låter. Mens Precision har den ene lyden, den lyden den gjør så utrolig bra og som legger seg perfekt i miksen. Det som eg ser på som et lite problem som du også bør tenke gjennom er justeringene som må utføres ved bytte av bass. Det er tiltak og justere om effektpedaler og justere gain på amp når du skifter mellom passiv og aktiv elektronikk. Så om du for eksempel har passiv fra før, vil det å velge en passiv igjen gjøre ting lettere for deg om du ønsker å bytte bass under en gig.
 10. p_bassmann

  NBD

  Jada da er det nok samme fyren. Ser han stadig driver å selger unna G&L'er og Stingrayer på Finn. Halsen på min hadde bakbøy så strengene lå nede på samtlige bånd på halsen. Du får ha lykke til med oppsettet av bassen! Ser frem til å lese mer om den Kan forresten meddele at min ble helt super etter et par dager med frustrasjon.
 11. p_bassmann

  NBD

  Er det en stund siden annonsen du kjøpte den? Av en kar i Nordland? Tror nemlig eg kjøpte en L-2000 av samme fyren, også for 3000 og også helt på tryne oppsatt. Bassen var ikke engang spillbar når eg mottok den. Litt rart egentlig.
 12. Går god for Orbo sitt studio som "hkh" refererer til over meg. http://www.facebook.com/HordalandStudio?fref=ts Sinnsykt digg med "live" studio og kanon gjeng. Kanskje ikke det billigste.
 13. - Boss GT-10B - Boss SYB5 - EBS MultiComp - EBS MultiDrive - Fulltone OCD - Horelys, PAR 64 Kompressoren er solgt da eg bruker kompressor i amp eller i GT'en. Pedalene står i effektloopen på GT'en og blir blir mikset 50% med et tørt signal med LPF på. Multidriven blir brukt til beskjeden vreng og er stort sett alltid på, mens OCD'en blir brukt til å rive hus. Funker greit, men ender som regel med at eg skrur meg helt på jordet i alle mulighetene i Bossbrettet.
 14. Støtter dette forslaget fult ut! Må være det beste kjøpet på bruktmarkedet i dag.
 15. Er det du som har en G&L på finn, Castor? Er det noen som har testet Mooerpedaler på bass? "Hustle Drive" skal jo være en god klone av en Fulltone OCD, som låter helt sjef på bass. Bør ikke en klone også gjøre det da? På http://www.marcmart.com får du nemlig halv pris på alle Mooer effektpedaler visst du slenger inn rabattkoden "mooer132" i kupongfeltet. Gratis frakt til Norge har de også
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.