Web Analytics
Jump to content

egharstorbass

Medlem
 • Posts

  241
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

egharstorbass last won the day on November 11 2012

egharstorbass had the most liked content!

About egharstorbass

 • Birthday 05/28/1993

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Knarvik
 • Interests
  Det meste utenom friluftsliv.

egharstorbass's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

4

Reputation

 1. Heisann godtfolk! Eg har fundert på å bytte ut kassegitaren min med en 12strengers gitar. Da må eg riktig nok selge den eg har før eg kjøper med en ny en. Det eg lurte litt på er ca hva er gitaren min verdt? Det er en 4-5 år gammel Parkwood PW560 som eg egentlig finner veldig lite om når eg googler, eller Parkwoodgitarer generelt til salgs i Norge. Fant noe som het Parkwood Cort. Er dette "samme" merket eller noe?
 2. Ok tusen takk for svar.:-) Ser ut til eg dropper å henge ovnen på veggen.. Har ikke mulighet til ha den under vinduet heller da mine vinduer går helt ned til golvet. Vet det finnes stativ til den ovnen så eg går for et sånt og setter den fram når eg trenger den.
 3. Hei. Ettersom jeg har funnet ut at jeg må ha ekstra oppvarming i leiligheten min i vinter tenkte jeg å feste en panelovn på veggen. Problemet her er at det er en liten leilighet uten for mange plasser og feste den. Den beste plassering er nemlig der jeg har hengt gitarene og bassene mine. Så det jeg egentlig lurer på er hvor mye kropp og hals blir påvirket av å ha en ovn så nærmt. Her er noen bilder. Ovnen er bare midlertidig støttet opp etter en hylle. Som dere ser på ovnen har den en liten svai som gjør at varmen ikke går rett opp. Plassering tenkte jeg kunne være litt overstikkontakten du ser på venstre siden bak ovnen.
 4. egharstorbass

  Bassgalleriet

  NBD. I går riktignok =) Synes strengene er litt høye fra 9ende bånd og oppover. Er det sånn fra den er ny ? Vet at noen sier "er jo bare å justere", men eg er litt nysgjerrig. Hadde uansett lyst å vise den frem. Drit kul look og fin å spille på ?
 5. Fikk meg en i dag faktisk. Jeg har den billigste varianten, men er veldig fornøyd. Ikke meningen å spamme i tråden din men ønsket å dele meningen om bolt on versjonen. Eneste var at strenghøyden var litt stor fra 9ende bånd og opp. Usikker på om den skal være sånn eller om den har blitt sånn ved forrige eiers bruk.
 6. Det letteste er jo å spille på en firer. Ettersom du skal bruke bassen primært til en ting, kan du vel prøve å låne en femmer først får å se om det føles naturlig. Men om du hadde fjernet en streng fra en femmer vil da halsen bøyd seg fremover over tid?
 7. Merket dette samme dagen så jeg hentet den, så tror ikke den kan ha endret seg så mye etter justeringen. Kan årsaken være at det er nødvendig med båndsliping? Skurringen hindrer ikke akkurat strengen i å klinge ut, men det er litt mer en at den bare er der om du hører godt etter.
 8. Jeg hadde min Warwick Corvette STD (2008) inne til "service" på 4 sound i Bergen. Jeg ba de ta en full justering ettersom halsen var skjeiv, den skurret mye og bassen var tungspilt. Jeg hadde først prøvd å justere den selv, men dette gjorde bare alt mye verre. Uansett nå har jeg fått den tilbake med nye strenger i tillegg. Den er fantastisk å spille på og jeg var meget fornøyd til jeg merket skurringen. Skurring er på de fleste bånd fra 12 fret og oppover. Da den var inne snakket jeg med han som skulle justere den og han lurte på hvordan jeg ville ha den. Og vis jeg ikke var helt fornøyd med måten den var justert på kunne jeg bare komme inn igjen. Det Jeg egentlig lurer på er hva burde jeg forventet og burde den være helt fri fra ulyder? Jeg kommer til å spørre han som justerte den (ikke klage), men jeg vil gjerne ha noen flere synspunkter.
 9. Har ikke prøvd gitar fra Alfwood, men har dårlig erfaring fra bassene. Blir fort slitt og de skurrer godt i halsen + at den er tung å spille på. Har også blitt frarådet å kjøpe forsterker fra merket. Tror gitarene deres er i samme stien.
 10. Om det er plass i kassen er håndkle noe jeg har god erfaring med. Vertfall ved annen transport.
 11. Det kunne jo funket med en Cube på bass og. http://www.4sound.no/itempg.aspx?id=718891&artno=283990 . Har prøvde en sånn hos en kompis. Er gøye effekter å leke med, men eg fant aldri en bass lyd eg likte så alt for godt.
 12. Fin bass, Kan du legge ut et lite klipp med lyden av bassen? Ble nysgjerrig nå
 13. egharstorbass

  Gratulerer

  Gikk vel relativt fort tenker eg. Den var nice da!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.