Web Analytics
Jump to content

Lyd fader ut!


Guns N' Roses
 Share

Recommended Posts

I denne uken har forsterkeren min begynt og fade ut sånn helt uten videre mens jeg spiller, dette er sykt irriterende! :angry:

Når den først fader ut, må jeg skru den av og vente ganske lenge før jeg skrur den på igjen.

Idag har jeg spilt i ca 3 timer og forsterkeren min har bare funket 1/10 ganger av tiden.

Dette er så sinnssykt irriterende! :angry:

Er det rørene som må skiftes?

Jeg har sjekket, og det er ikke noe galt med kablene, siden jeg får ikke noe skurring når jeg setter fingeren på kablen som er koblet rett i forsterkeren.

Det er forresten en Marshall DSL 401 som bruker EL84 rør.

Takker for alle svar! :)

Link to comment
Share on other sites

Ville kjøpt et sett EL84 rør og byttet, det er første tips. Skulle det ikke være de er det greit å ha et sett i reserve! Ellers så er det vel noen preamp rør også i den, bytt et om gangen og hør om det hjelper.

Hvis det ikke hjelper, så sett inn det originale røret og prøv neste osv... Alltid lurt å ha ett preamp rør i reserve også :)

Link to comment
Share on other sites

Gjør som askret sier.

Du skal alltid ha et reservesett med lamper! Spesielt utgangsrør.

(Når jeg kun leser første innlegg kan det virke som noe på kretsen (printkortet) blir dårlig ettersom det blir varmt, dvs etter litt på-tid, feks en dårlig lodding eller noe slikt. Men hvis det nå er helt tyst, ville jeg først prøvd rørskifte).

Link to comment
Share on other sites

Har samme feilen med en forsterker jeg og ;)

Den fungere bra med en gang du skrur den på og så fader den ut etterhvert. Prøvde å skrifte rør men fungerte ikke på min forsterker :/

Men det de jeg kjenner som har litt peiling på det sier er at det er noe av elektroniken som svikter når det blir varmt, en kondensator eller noe slikt.

Virker som det er noe av den samme feilen i din forster også

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg vil ikke være særlig mer konkret da det neppe vil ha betydning for sjansene til å finne igjen gitaren, og kan stille noen i dårlig lys. Jeg har også alle opplysningene fra en person som er død, slik at de ikke kan ettergås.
  • Jeg vet ikke om det er innafor i det hele tatt i dette forumet, men kanskje du kan være litt mer konkret når du nevner artister? Det vil sannsynligvis hjelpe. Moderatorer?
  • Et stykke ut på 2000-tallet  skulle en kamerat ta med seg denne til Oslo (hvor han jobbet som lydtekniker) for salg. Den ble først lånt ut til en artist som var interessert, men det var visst dårlig med likviditeten. Deretter ble den etter hva jeg er blitt fortalt satt i en forretning, inntil noen andre viste interesse og gitaren på nytt ble lånt ut, visstnok til en som var involvert i en viss gitartrio som "herjet" på den tiden. Herremannen sluttet i denne trioen, startet hos en annen kjent norsk artist hvorpå han flyttet til utlandet. Jeg regner med at gitaren enten ble med på lasset, eller solgt videre. Oppgjør fant aldri sted, og jeg så aldri gitaren igjen. Dette lå veldig på kameraten min som slet med livet på alle områder, og han ønsket å gjøre opp for gitaren av egen lomme, selv om jeg gav uttrykk for at dette ikke var hans problem. Han gikk dessverre bort i 2015. Nå skriver vi 2021, og det er mer enn seks år siden kameraten gikk bort og rundt 15 år siden gitaren forsvant. Jeg lurer veldig på hvor den kan ha havnet, og om nåværende eier er klar over at den i praksis er tyvgods. Selv kjøpte jeg den hos Contronic musikk i Kristiansund på slutten av 90-tallet. Pickup`ene var veldig mikrofoniske, og jeg tok livet av 2 ved forsøk på å vokse dem. Den som fremdeles fungerte ble satt tilbake i gitaren, og fikk selskap av en singelcoil fra en Schecter-strat, samt bridge-pickup`en fra en 1982 60`s reissue. Begge donorgitarene tilhørte kameraten min. Hvis noen har sett denne eller har noen formening om hvor den er havnet setter jeg stor pris på å få info. Legger ved bilder av gitaren tatt av meg. Serienummer er godt synlig.  
  • Jeg har handlet for over 5000 2 ganger hos Thomann. Begge gangene måtte gebyr/mva betales før utlevering av pakka.
  • En mann med million kroner 😁
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.