Web Analytics
Jump to content

Lyd fader ut!


Guns N' Roses

Recommended Posts

I denne uken har forsterkeren min begynt og fade ut sånn helt uten videre mens jeg spiller, dette er sykt irriterende! :angry:

Når den først fader ut, må jeg skru den av og vente ganske lenge før jeg skrur den på igjen.

Idag har jeg spilt i ca 3 timer og forsterkeren min har bare funket 1/10 ganger av tiden.

Dette er så sinnssykt irriterende! :angry:

Er det rørene som må skiftes?

Jeg har sjekket, og det er ikke noe galt med kablene, siden jeg får ikke noe skurring når jeg setter fingeren på kablen som er koblet rett i forsterkeren.

Det er forresten en Marshall DSL 401 som bruker EL84 rør.

Takker for alle svar! :)

Link to comment
Share on other sites

Ville kjøpt et sett EL84 rør og byttet, det er første tips. Skulle det ikke være de er det greit å ha et sett i reserve! Ellers så er det vel noen preamp rør også i den, bytt et om gangen og hør om det hjelper.

Hvis det ikke hjelper, så sett inn det originale røret og prøv neste osv... Alltid lurt å ha ett preamp rør i reserve også :)

Link to comment
Share on other sites

Gjør som askret sier.

Du skal alltid ha et reservesett med lamper! Spesielt utgangsrør.

(Når jeg kun leser første innlegg kan det virke som noe på kretsen (printkortet) blir dårlig ettersom det blir varmt, dvs etter litt på-tid, feks en dårlig lodding eller noe slikt. Men hvis det nå er helt tyst, ville jeg først prøvd rørskifte).

Link to comment
Share on other sites

Har samme feilen med en forsterker jeg og ;)

Den fungere bra med en gang du skrur den på og så fader den ut etterhvert. Prøvde å skrifte rør men fungerte ikke på min forsterker :/

Men det de jeg kjenner som har litt peiling på det sier er at det er noe av elektroniken som svikter når det blir varmt, en kondensator eller noe slikt.

Virker som det er noe av den samme feilen i din forster også

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Siste aktive tråder

    • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
    • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
    • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
    • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.