Web Analytics
Jump to content

semperfi

Medlem
 • Posts

  131
 • Joined

 • Last visited

About semperfi

semperfi's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

0

Reputation

 1. Gå til Backstage musikk og be om å teste en Devildog topp. Den er på +/-50/2W. Hvis du er snill, eller forresten siden det er deg, skal du få den til spesialpris.
 2. Fyfaan for flisespikkeri da! Skjønner ikke at jeg spøker om å gi svigers støt. Samma faen for meg om du vil kalle det høyspenning eller sterkstrøm, bare det er høyt nok til å gi en skikkelig karamell. Herregud, verre nerder enn meg jo!
 3. Nygift altså! Bare vent... Joda, jeg tenker høy spenning, ikke sterk strøm, vil jo ikke drepe, bare plage litt
 4. Jeg mente svigers må være rik, og du regner med godt oppgjør (arv) når den tid kommer for å gidde å lage noe slikt til en person med den ralasjonen til deg. Til svigers skulle jeg nok klart å lure ut noe høyspent vha en enkel mod.
 5. Må være en jævli rik svigers! Jeg har lyst til å lage en gitar til svigers, men da skal den være slik at når hun pluggern inn så får hun høyspenningen rett i kroppen;) Mohahahaha! Det hadde vært kult. Ellers har jeg en Saymore phat 90 på en frankenstein Tele, og det er fete mikker.
 6. Morro med egne vrier på røramper. Gøy å oppdage nye rørtyper også, altfor mange baserer seg på standardrør. Det finnes noen kule NOS rør der ute til slikk og ingenting fordi de er uvanlige, men fortsatt veldig bra for de som tør å gå egne veier. 12AX7 kan fint funke som KF, men blir aldri en særlig god en. De har for høy motstand og klarer lite strøm. En SE-amp vil ha relativt mye brum pga ingen motfase krets som nuller ut rippel i utgangstrafoen. Noe som funker mot slik rippel i SE-amper er 'aikido' som du kan lese om på tubecad.com. Jeg arrangerte noen 'rørtreff' for diy freaks noen år tilbake, kanskje på tide med noe slikt igjen. Morro å treffe andre nerder med denne interessen.
 7. Veldig kult! Less is more vet du. Men 'liten'? Kanskje i watt, men fysisk ser den sånn passe stor ut. 'Tubbelille' er litt misvisende. 'Little-Big-One' kanskje? Rødt glass på KT88, kanskje 'Big Red One'? 20watt i single-ended er ganske rått. Hvor mye B+ har du? Noe særlig kleen headroom?
 8. Ingen overraskelse når de lurer folk til å kjøpe 'graded and balanced' rør:) Mohahahahaha!!! Da driver de sikkert mye annet tull også. Men skal en overleve i dette markedet må man selge-selge-selge...
 9. Rørene er sannsynligvis helt ok, men biasen MÅ justerees ned!!!
 10. Grattis med home made amp! Spiller de 15wattene bra? Bilelementer er nok ikke tingen (tungdrevne og alt for dempet membran), og uten kabinett spiller alt tynt. Ellers bør du gi rørene luft!!! Hvis du ikke har laget hull enda, bør du i det minste skru av plata bak.
 11. Kult prosjekt! Jeg håper de LP'ene som hang til tørk er forsvarlig lagret Litt sent i designfasen kanskje, men en god tommelregel for romakustikk er det gyldne forhold på 1,62. Dvs er en kortvegg 3m, bør langveggen være 3m*1,62=4,86m, takhøyden kan bli litt umulig å tilfredstille, enten for høy eller for lav i dette tilfellet, men det kan kompenseres litt med diverse materialer og andre lure triks med flater osv. Ellers bør jo gulvet være flytende, vegger være med doble og forsøvete stendere, opptaks studioet bør være en flytende boks i rommet, vegger ikke parallelle, glass i vinduet til lydrommet ha forskjellig tykkelse samt ikke parallelle osv. Men litt møblemang, en del tomme ølflasker rundt om, masse utstyr her og der, og det blir vel så bra;) Jeg er glad jeg ikke bygger lydrom, men det er veldig intereassant og gøy å se andre holde på.
 12. Lag en god og enkel utgangsforsterker til den preampen din. Keep it simple, så blir du ferdig. Noe mer komplisert kan du alltids bygge senere... Tro meg, jeg vet av erfaring, hvis du har for mange prosjekter, eller et prosjekt som er for komplisert, blir du aldri ferdig. Desuten låter det enkle oftest best.
 13. Tøft! Pent bygget og. Noen motstandere har kanskje litt korte ben til loddingen, men det gjør ingenting så lenge det ikke er noe bevegelse å snakke om, og det er det jo ikke.
 14. Veldig fett! Skal jaggu se litt på et sånt byggesett selv. Nesten som å bygge modellfly, men jeg slipper nedturen av å plukke opp trerester på et jorde;)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.