Web Analytics
Jump to content

Batteriordning på strat


gitarrr
 Share

Recommended Posts

hei, ifjor fikk jeg bygd inn EMG aktive pickupper i straten min. Men det var svært lite plass til batteriet, og så er det svæært tungvint å skifte batteri siden at straticastere er slik at man må ta av alle strengene og plekterbrettet.

må ha en ordning slik at jeg kan lett få skiftet batteri.

Noen som har forslag hvordan jeg kan få fikset desse problemene ? :)

Ligner denne:

10.4.08.strat.emg.jpg

Link to comment
Share on other sites

Frem med fresen og monter inn en slik.

Link to comment
Share on other sites

Eller fres ut på baksiden slik at du får forbindelse med rutinga til elektronikken. Batterihullet kan du dekke med en bit av et plekterbrett e.l. som du kutter til riktig størrelse og skrur fast med plekterbrettskruer.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har 2 stk 9volts batterier nede ved pickupscitsjen. Ikkenoe problemer med plass, og om du ikke gidder skifte strenger er det nok å løfte opp plekterbrettet. Batteriskift en gang i året, da burde du klare å skru ut et par skruer :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Takk for svar, tror jeg skal kjøpe meg en batteriholder og borre hol til den. Jeg har ikke blank lakk så det skal nokk gå fint uten at det trenger å se helt bombet ut ;)

Det bruker å være så dårlig plass at jeg nesten ikke får igjenn plekterbrettet :S

Edited by gitarrr
Link to comment
Share on other sites

Lengre kabel er det minste problemet. Er det ikke plass, så er det ikke plass. Dumt.

Men jeg skal snart i gang med samme operasjon. En annen mulighet er å frese plass bak tremoloen. Det går også an, og da må man lage seg ny bakplate. Kanksje like greit å handle en slik batterilomme og felle inn den. Auduns forslag var heller ikke dumt, men skal man først frese, er det like greit å sette inn en skikkelig batteriluke. Jobben er jo omtrent den samme, uansett hvordan man gjør det.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA  
  • Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.  
  • Kan være en del bestiller seg en HB for å sjekke kvaliteten bare, men kanskje glemmer at alle instrumenter trenger et ordentlig setup før de virkelig blir spillbare…, og det er ikke så fristende å legge 1500,- på bordet for en ny nut og setup på en gitar en ikke får mer enn 2000+ for…
  • lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil  jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
  • Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.