Web Analytics
Jump to content

SINNSYK pianist!


Baron Ereksjon

Recommended Posts

veldig bra, men det er slik med piano som med andre instrumenter, at etter hvert så lærer man seg jo utenatt hvor man skal plasere fingerene, og så går det utenatt, desutten kan det hende at han så igjennom det hvite pannebåndet... men alikevel er det imponerende...Har selv spilt Piano før men det mest avanserte jeg fikk til var Til Elise (Fyr elise av en aller annen tysk barokk komponist)

Link to comment
Share on other sites

Du bommer nok lit kamerat.

Selv i fylla vet jeg at Til Elise er skrevet av Ludvig Van Beethoven, som slett ikke var noen barokk(du manglet bindestrek mellom barokk og komponist) - komponist. Beethoven var wienerklassiker, og er nærmere romantikken enn barokken.

Ellers festlig dette, men ikke veldig imponerende.

Link to comment
Share on other sites

Hmm. Er det ikke sant at hvis man lukker øynene mens du spiller, så får du frem et mer kunstnerisk uttrykk?

Man skal spille med sjela, ikke med øynene.

Hvis du kan å spille på ditt instrument da, så klart...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.