Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Theremin til grei pris


allyouneedisblues

Anbefalte innlegg

Så vidt jeg kan forstå så er de tre siste ganske like. De er av samme selger, og forskjellen ser ut til å ligge i at den europeiske (nr. 2) bruker batteri, og den "amerikanske" (nr. 3)kommer med amerikansk adapter. Zep thereminen ser ut til å være til å feste på mikrofonstativ, ellers er beskrivelsen lik.

Forskjellen på de tre og den første ser ut til å ligge litt i kontrollene. De tre siste ser ut til å ha en følsomhetskontroll. Altså en kontroll som sier hvor mye forandring i frekvens et utslag med hånden gjør. Den første ser ut til å ha en fast følsomhet, men mulighet til å endre hvilken frekvens den har som utgangspunkt. Den første har også volumkontroll.

Har du planer om å spille (melodier), eller bare lage effekter? Vær i alle fall advart om at en theremin er et av verdens vanskligste instrumenter å spille på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mariu1519, de thereminene du har linket til der er strengt tatt ikke "ekte" thereminer; de mangler volumantenne. Riktignok er de skit billige, men det finnes til og med en billigere med volum antenne her. Han ene eBay duden, capt.theremin, har også en her (kommer egentlig herfra).

En theremin til så lite penger som absolutt mulig er trolig en ganske kjip theremin.... Hvis du kan lodde og vil bruke litt mer penger så er Paia's Theremax visstnok bra. For enda litt mer gryn får du en Moog Etherwave. Og her får du et billig byggesett.

Ellers vanker det theremin feaks her - de kan sikkert svare på de fleste theremin spørsmål.

DJ

--

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan på det varmeste anbefale moog etherwave'en, den er veldig solid og kommer fra moog, det er bra i seg selv i denne sammenheng. Koster 360$ som byggesett.

Ellers kan du spare til den litt større etherwave plus, den har vel en oktav eller to ekstra i bassen.

Jeg har forøvrig spilt på den etherwave pro ved et par anledninger, veldig moro :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.