Web Analytics
Jump to content

Theremin til grei pris


allyouneedisblues
 Share

Recommended Posts

Så vidt jeg kan forstå så er de tre siste ganske like. De er av samme selger, og forskjellen ser ut til å ligge i at den europeiske (nr. 2) bruker batteri, og den "amerikanske" (nr. 3)kommer med amerikansk adapter. Zep thereminen ser ut til å være til å feste på mikrofonstativ, ellers er beskrivelsen lik.

Forskjellen på de tre og den første ser ut til å ligge litt i kontrollene. De tre siste ser ut til å ha en følsomhetskontroll. Altså en kontroll som sier hvor mye forandring i frekvens et utslag med hånden gjør. Den første ser ut til å ha en fast følsomhet, men mulighet til å endre hvilken frekvens den har som utgangspunkt. Den første har også volumkontroll.

Har du planer om å spille (melodier), eller bare lage effekter? Vær i alle fall advart om at en theremin er et av verdens vanskligste instrumenter å spille på.

Link to comment
Share on other sites

Mariu1519, de thereminene du har linket til der er strengt tatt ikke "ekte" thereminer; de mangler volumantenne. Riktignok er de skit billige, men det finnes til og med en billigere med volum antenne her. Han ene eBay duden, capt.theremin, har også en her (kommer egentlig herfra).

En theremin til så lite penger som absolutt mulig er trolig en ganske kjip theremin.... Hvis du kan lodde og vil bruke litt mer penger så er Paia's Theremax visstnok bra. For enda litt mer gryn får du en Moog Etherwave. Og her får du et billig byggesett.

Ellers vanker det theremin feaks her - de kan sikkert svare på de fleste theremin spørsmål.

DJ

--

Link to comment
Share on other sites

Kan på det varmeste anbefale moog etherwave'en, den er veldig solid og kommer fra moog, det er bra i seg selv i denne sammenheng. Koster 360$ som byggesett.

Ellers kan du spare til den litt større etherwave plus, den har vel en oktav eller to ekstra i bassen.

Jeg har forøvrig spilt på den etherwave pro ved et par anledninger, veldig moro :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.