Web Analytics
Jump to content

Delayboks med muligheter for presets og tap


Fluehode

Recommended Posts

God ettermiddag. Lurte på om folk har noen kjappe tips om en delaypedal som har muligheten for både tap og å ha presets? Gjerne en beskrivelse av hvordan delayen "høres ut." Har en gammel DD-3 jeg digger, men sliter med å bruke den i praksis pga ingen tap-tempo funksjon. Delaytypen jeg er ute etter ligner på f.eks Tool, seigmenn og slikt, og ikke U2 eller noe sånt.

Kanskje er DD-20 gigadelay løsningen? Hvis noen gidder å tipse blir jeg glad!!

Link to comment
Share on other sites

Hadde Nova Delay før. En veldig bra pedal med knallbra lyd.

Eneste minus som jeg kan se er at det er fryktelig knotete å skifte presets. Du skal ha ekstremt spisse sko for å klare det for å si det sånn.

Har nå Eventide Timefactor. Skal du slippe å kjøpe deg en delay i pedalform igjen noen gang så er Timefactor veien og gå.

Den har vel rett og slett alt i mine øyne ;)

Link to comment
Share on other sites

Hva er forskjellen på Boss DD-3 og f.eks en slik en?

Antakeligvis overraskende lite! Selv om de billigste vrengpedalene fra Behringer er litt rufsete så skal de dyrere vrengpedalene og modulasjonseffektene være minst like gode som pedalene til noen hundrelapper mer, f.eks Boss.

Behringer har dog litt kjipere innpakning da hele pedalen er plast, men den er solid i massevis så lenge man ikke hopper på den :)

Link to comment
Share on other sites

Takk for alle svar. Spanande lesing. Hvis jeg skal svare slash så syns jeg dd-3 er en kongedelay, men det sikkert mange, og meg selv inkludert, argumenterer med er jo at det er rett og slett en klassiker.

KAn jo også kommentere at jeg kjøpte min boss dd-3 brukt for 300kr og fikk da metallshassis med på kjøpet..

Hva med andre alternativer? Vet at veldig mange bruker line6 dl4? trodde flere ville si noe om den?

Link to comment
Share on other sites

Antakeligvis overraskende lite! Selv om de billigste vrengpedalene fra Behringer er litt rufsete så skal de dyrere vrengpedalene og modulasjonseffektene være minst like gode som pedalene til noen hundrelapper mer, f.eks Boss.

Behringer har en god del produkter som er vel verdt pengene, MEN pedalene er i min erfaring ikke blant disse.

Link to comment
Share on other sites

Meget mulig. Har ikke fått testet ut så mange av dem selv, så videreformidler egentlig bare det jeg har hørt fra andre steder.

Mener også å huske en A/B-test på ett eller annet sted på nett eller et forum mellom Behringer og tilsvarende Boss, hvor det var meget vanskelig å høre forskjell. Var det her på forumet?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.