Web Analytics
Jump to content

Kjøpe noe brukt


fritt
 Share

Recommended Posts

Hei, jeg skal nå kjøpe en brukt mesa Dual rec fra Trondheim, og jeg bor i oslo. Jeg har hatt god kontakt med selger, og alt sirker fortrolig etc. Men hva er de tingene man burde se opp for? Jeg kan ikke tenke meg noe verre en at når jeg får den så er det noe feil med den. Vet det ikke er noen god i de å kjøpe noe uten å se det først, men ettersom den befinner seg i trondhei, så er det ikke så mye valg.

Link to comment
Share on other sites

sjekk åssen røra er etter transport. De kan nok lett ta kvelden etter en sånn tur. men hvis du har sett bilder av den og den ikke er lik når du åpner opp presangen, da bør du få noen ideer om hva som er gæli. Ellers er det vel ikke så mye? jeg har kun gode erfaringer med dette. Har mottatt og sendt en topp til Tyrant her på forumet, og det gikk gull det ;)

hvis det er europeisk, så slipper du omformerstyret også, ettersom disse gjerne bruker en del sikringer. min gjør det ihvertfall!

Edited by tomsti
Link to comment
Share on other sites

Kanskje det er en forsterker entusiast her på forumet som kan se på den for deg ? Ellers er det ikke noe problem å transportere en amp fra Trondheim til "hvorsomhelst" Ta eventuelt ut rørene og pakk de for seg selv. Rørforsterkere blir transportert over halve kloden på daglig basis uten problemer..

Det er ikke bare i Trondheim de kan å reparere rørforsterkere forøvrig..

Link to comment
Share on other sites

Men,her er greia. Hva om jeg kjøper dene amoen, så funker den i 2 uker. Så skjer det noe. Hva skjer da. Må jeg sende den inn til mesa? Da er jeg fucked ettersom jeg spiller konserter ofte. Forige gang min forsterker ikke funket, og jeg sendte den på rep, så fikk jeg en låneforterker med en gang.

Link to comment
Share on other sites

Men,her er greia. Hva om jeg kjøper dene amoen, så funker den i 2 uker. Så skjer det noe. Hva skjer da. Må jeg sende den inn til mesa? Da er jeg fucked ettersom jeg spiller konserter ofte. Forige gang min forsterker ikke funket, og jeg sendte den på rep, så fikk jeg en låneforterker med en gang.

Får håpe du ikke er så uheldig, men da må man jo bare sende den tilbake dit man kjøpte den fra og leie privat eller av en lokal butikk i mellomtiden. (bedre enn å gå uten og du har desverre ingen andre "rettigheter") Alle seriøse butikker i Norge gir deg gratis låneforsterker hvis du må spille konsert, så det er jo en fordel med å kjøpe lokalt. Alltid en avveining med det å spare penger versus ekstra service, bedre kjøpslov og utvidede garantier... You can't have both. ;)

Link to comment
Share on other sites

Om det er Marshall, Fender eller Mesa så kan hvilken som helst "ampdoktor" reparere den. Disse holder som regel til i forbindelse med ei musikk-sjappe, og da skal det kunne gå an å få leid en amp i mellomtiden om ikke annet. Man kan jo ikke gå rundt å være redd for at ting går i stykker hele tiden. Gjør som de fleste andre som spiller mye live. Ha en back-up amp!

Jeg har spilt rundt omkring mer og mindre i snart 20 år, og det har skjedd en gang at ampen var dau. Resultatet var at et lokalt rockeverksted lånte meg en topp den gangen, så det gikk bra det også! Etter det har jeg alltid med to amper.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.