Web Analytics
Jump to content

Kjøpe noe brukt


fritt

Recommended Posts

Hei, jeg skal nå kjøpe en brukt mesa Dual rec fra Trondheim, og jeg bor i oslo. Jeg har hatt god kontakt med selger, og alt sirker fortrolig etc. Men hva er de tingene man burde se opp for? Jeg kan ikke tenke meg noe verre en at når jeg får den så er det noe feil med den. Vet det ikke er noen god i de å kjøpe noe uten å se det først, men ettersom den befinner seg i trondhei, så er det ikke så mye valg.

Link to comment
Share on other sites

sjekk åssen røra er etter transport. De kan nok lett ta kvelden etter en sånn tur. men hvis du har sett bilder av den og den ikke er lik når du åpner opp presangen, da bør du få noen ideer om hva som er gæli. Ellers er det vel ikke så mye? jeg har kun gode erfaringer med dette. Har mottatt og sendt en topp til Tyrant her på forumet, og det gikk gull det ;)

hvis det er europeisk, så slipper du omformerstyret også, ettersom disse gjerne bruker en del sikringer. min gjør det ihvertfall!

Edited by tomsti
Link to comment
Share on other sites

Kanskje det er en forsterker entusiast her på forumet som kan se på den for deg ? Ellers er det ikke noe problem å transportere en amp fra Trondheim til "hvorsomhelst" Ta eventuelt ut rørene og pakk de for seg selv. Rørforsterkere blir transportert over halve kloden på daglig basis uten problemer..

Det er ikke bare i Trondheim de kan å reparere rørforsterkere forøvrig..

Link to comment
Share on other sites

Men,her er greia. Hva om jeg kjøper dene amoen, så funker den i 2 uker. Så skjer det noe. Hva skjer da. Må jeg sende den inn til mesa? Da er jeg fucked ettersom jeg spiller konserter ofte. Forige gang min forsterker ikke funket, og jeg sendte den på rep, så fikk jeg en låneforterker med en gang.

Link to comment
Share on other sites

Men,her er greia. Hva om jeg kjøper dene amoen, så funker den i 2 uker. Så skjer det noe. Hva skjer da. Må jeg sende den inn til mesa? Da er jeg fucked ettersom jeg spiller konserter ofte. Forige gang min forsterker ikke funket, og jeg sendte den på rep, så fikk jeg en låneforterker med en gang.

Får håpe du ikke er så uheldig, men da må man jo bare sende den tilbake dit man kjøpte den fra og leie privat eller av en lokal butikk i mellomtiden. (bedre enn å gå uten og du har desverre ingen andre "rettigheter") Alle seriøse butikker i Norge gir deg gratis låneforsterker hvis du må spille konsert, så det er jo en fordel med å kjøpe lokalt. Alltid en avveining med det å spare penger versus ekstra service, bedre kjøpslov og utvidede garantier... You can't have both. ;)

Link to comment
Share on other sites

Om det er Marshall, Fender eller Mesa så kan hvilken som helst "ampdoktor" reparere den. Disse holder som regel til i forbindelse med ei musikk-sjappe, og da skal det kunne gå an å få leid en amp i mellomtiden om ikke annet. Man kan jo ikke gå rundt å være redd for at ting går i stykker hele tiden. Gjør som de fleste andre som spiller mye live. Ha en back-up amp!

Jeg har spilt rundt omkring mer og mindre i snart 20 år, og det har skjedd en gang at ampen var dau. Resultatet var at et lokalt rockeverksted lånte meg en topp den gangen, så det gikk bra det også! Etter det har jeg alltid med to amper.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.