Web Analytics
Jump to content

Anbefal ein chorus-pedal!


Jens-K
 Share

Recommended Posts

Har etter kvart blitt småforelska i chorus-effekten, og trur nesten dette må bli det neste på brettet. Kom med anbefalingar! Noko over 1500 kr er ikkje aktuelt. Har kika litt på Visual Sound sin Liquid Chorus og synst denne høyrest tøff ut, har nokon her på forumet testa denne? Ellers kan jo også Boss sin enkle chorus vere aktuell...

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 33
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeg hadde en Boss CE-3 som var fantastisk! Forholdsvis enkel og mulighet for stereo. Jeg fant ut av Chorus effekten ikke var noe for meg så den ble solgt. Vil bare anbefale en av de gamle Boss istedet for de nye. Er en vesentlig forskjell i lyden, men om du merker det er en annen sak.. Verdt å skjekke ut;)

Link to comment
Share on other sites

Kikar litt på ebay, og der ser eg at enkelte boss-pedalar er "made in japan"... Kva har dette å sei egentleg? Positivt eller negativt? Eg er ei ekte Boss-h**e, så det spørs om det må bli ein CE-2 eller 3...

Edited by Chuck
Link to comment
Share on other sites

Kikar litt på ebay, og der ser eg at enkelte boss-pedalar er "made in japan"... Kva har dette å sei egentleg? Positivt eller negativt? Eg er ei ekte Boss-h**e, så det spørs om det må bli ein CE-2 eller 3...

Det sies at MIJ-pedalene er bedre enn de som er lagd i Korea. Min er lagd i Japan og låter konge, men jeg har ikke sammenlignet med en tilsvarende koreanskprodusert pedal.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Ibanez CS-9 fra ~83 og en BOSS CE-3 japan fra ~80 tallet (green label). begge er oppgradert med "supreme leslie mod"

CS-3 er forøvrig den samme som CE-2 men CE-3 har stereo ut.

Stock likte jeg CE-3 best, men klarer ikke helt å bestemme meg for hvem som låter best nå :)

Med andre ord kan jeg også anbefale CE-3 (JAPAN)

Electro Harmonix Smal Clone er vel også verdt å nevne.

Det er ikke lett å anbefale noen bestemt choruspedal.

prøv noen forskjellige i butikk, eller kjøp noen forskjellige brukt så du kan selge de du ikke liker uten noe særlig tap.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.