Web Analytics
Jump to content

Anbefal ein chorus-pedal!


Jens-K

Recommended Posts

Har etter kvart blitt småforelska i chorus-effekten, og trur nesten dette må bli det neste på brettet. Kom med anbefalingar! Noko over 1500 kr er ikkje aktuelt. Har kika litt på Visual Sound sin Liquid Chorus og synst denne høyrest tøff ut, har nokon her på forumet testa denne? Ellers kan jo også Boss sin enkle chorus vere aktuell...

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 33
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeg hadde en Boss CE-3 som var fantastisk! Forholdsvis enkel og mulighet for stereo. Jeg fant ut av Chorus effekten ikke var noe for meg så den ble solgt. Vil bare anbefale en av de gamle Boss istedet for de nye. Er en vesentlig forskjell i lyden, men om du merker det er en annen sak.. Verdt å skjekke ut;)

Link to comment
Share on other sites

Kikar litt på ebay, og der ser eg at enkelte boss-pedalar er "made in japan"... Kva har dette å sei egentleg? Positivt eller negativt? Eg er ei ekte Boss-h**e, så det spørs om det må bli ein CE-2 eller 3...

Edited by Chuck
Link to comment
Share on other sites

Kikar litt på ebay, og der ser eg at enkelte boss-pedalar er "made in japan"... Kva har dette å sei egentleg? Positivt eller negativt? Eg er ei ekte Boss-h**e, så det spørs om det må bli ein CE-2 eller 3...

Det sies at MIJ-pedalene er bedre enn de som er lagd i Korea. Min er lagd i Japan og låter konge, men jeg har ikke sammenlignet med en tilsvarende koreanskprodusert pedal.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Ibanez CS-9 fra ~83 og en BOSS CE-3 japan fra ~80 tallet (green label). begge er oppgradert med "supreme leslie mod"

CS-3 er forøvrig den samme som CE-2 men CE-3 har stereo ut.

Stock likte jeg CE-3 best, men klarer ikke helt å bestemme meg for hvem som låter best nå :)

Med andre ord kan jeg også anbefale CE-3 (JAPAN)

Electro Harmonix Smal Clone er vel også verdt å nevne.

Det er ikke lett å anbefale noen bestemt choruspedal.

prøv noen forskjellige i butikk, eller kjøp noen forskjellige brukt så du kan selge de du ikke liker uten noe særlig tap.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.