Web Analytics
Jump to content

Marshall combo


Duckling

Recommended Posts

Jeg har i det siste begynt å sikle litt på ny forsterker og kommet frem til at lyden jeg ønsker kommer ganske enkelt ut av en Marshall Plexi eller en JCM800.

Det som dog er en sak er at jeg helst ikke vil ha noe stack med 100W topp. Det ideelle ville være en 1x12" combo, eller til nød en topp med litt mindre guffe på et 1x12" cab. Er det noen som har svaret på hva jeg leter etter?

På forhånd takk :)

edit: må jo nevnes at noen dyr botique-amp ikke er aktuelt, så det må være noe som går an å få tak i for en billig penge på bruktmarkedet.

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Er det mulig å få den klassiske plexi-lyden på lavt volum? Eller er plexi-lyden nettopp et resultat av det høye volumet? De foreslåtte forsterkerene var alle over 30 rør-watt, med andre ord, de sparker rimelig heftig! Er man avhengig av å bo inne i et fjell for å få brukt de skikkelig?

Link to comment
Share on other sites

Den nye Marshall Haze (både 15 og 40w) påståes å kunne rattes til en tilnærmet plexi-lyd på lavere volum uten at jeg har prøvd en eller nødvendigvis tror på det, men det er kanskje en amp det kan være verdt å sjekke ut. Må innrømme at jeg har blitt litt nysjerrig på den.

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.