Web Analytics
Jump to content

Marshall combo


Duckling
 Share

Recommended Posts

Jeg har i det siste begynt å sikle litt på ny forsterker og kommet frem til at lyden jeg ønsker kommer ganske enkelt ut av en Marshall Plexi eller en JCM800.

Det som dog er en sak er at jeg helst ikke vil ha noe stack med 100W topp. Det ideelle ville være en 1x12" combo, eller til nød en topp med litt mindre guffe på et 1x12" cab. Er det noen som har svaret på hva jeg leter etter?

På forhånd takk :)

edit: må jo nevnes at noen dyr botique-amp ikke er aktuelt, så det må være noe som går an å få tak i for en billig penge på bruktmarkedet.

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Er det mulig å få den klassiske plexi-lyden på lavt volum? Eller er plexi-lyden nettopp et resultat av det høye volumet? De foreslåtte forsterkerene var alle over 30 rør-watt, med andre ord, de sparker rimelig heftig! Er man avhengig av å bo inne i et fjell for å få brukt de skikkelig?

Link to comment
Share on other sites

Den nye Marshall Haze (både 15 og 40w) påståes å kunne rattes til en tilnærmet plexi-lyd på lavere volum uten at jeg har prøvd en eller nødvendigvis tror på det, men det er kanskje en amp det kan være verdt å sjekke ut. Må innrømme at jeg har blitt litt nysjerrig på den.

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.