Web Analytics
Jump to content

Gitarlyden på KILL EM ALL


MortyBlach

Recommended Posts

jasså gitt. kan du gi en beskrivelse av lyden du får?

kanskje sammenligne med en skive med et eller annet band?

jeg er hypp på en tone som biter skikkelig ala Reign In Blood Med slayer eller KEA med Metallica

Link to comment
Share on other sites

Synes kill em all lyden er dr*tt fet, har prøvd å skru meg frem til den, men har ikke funnet den ultimate lydinnstillingen. lurer også på hvordan effekter de bruker.

Når Metallica lagde kill em all hadde de enda ikke skiftet til EMG mikker, noe som har ganske stor effekt på lyden vil jeg tro. De brukte bare standard gibson mikker. Hadde vel sitt å si i lydbildet :D

Link to comment
Share on other sites

Ja det låter temmelig skittent, rake motsetningen til EMG micer.

Men jeg tror james hadde fiksa på ampen sin så den ble litt breskere.

jeg har fått nesten lik lyd med MetalZone som nesten er tom for batteri haha

Link to comment
Share on other sites

for å få kill 'em all-lyden bør man ha: en gitarist som aldri har lært å spille gitar skikkelig, men som gjerne vil være tøffest i verden (noe han klarer lett), ha ganske billig gitarutstyr, spille inn skiva i 1982/83 i et skikkelig lavprisstudio, og ha en "tekniker" som ikke kan bruke equalizer.

Vent vent, jeg disser ikke skiva i det hele tatt, den er fet som [sensurertfaen]!

Link to comment
Share on other sites

Kille em all kicker jo ass ;) Hetfield brukte en modda marshall ja, og sammen med en gammel og slitt explorer så høres det dritt fet ut :D

Hele konseptet bak kill em all ligger jo i navnet: Kill (Em) all, så å si den eneste tonearten (?) de bruker på plata! dritfett!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.