Web Analytics
Jump to content

Noen som har hørt om susie cain???


Ironmaiden

Recommended Posts

Forsåvidt enig. Men bandet mitt - Aporia - er basert på det gammelgreske ordet aporia (som betyr ingen utvei) så skal vel egentlig ikke si noe. Dem heter forøvrig The Bunny Complex etter forslag fra en engelskmann(vokalisten i Chicago), så det er vel kanskje derfor det er på engelsk:D

Link to comment
Share on other sites

Hmm, når jeg hører musikken deres slår det meg at jeg kanskje surrer. Muligens er det Mute de har spilt sammen med.

Høres mer sannsynlig ut det. Jaja, samma det. LÅter jo ganske flinke de.

Link to comment
Share on other sites

synes Aporia er kult nok, egentlig. heller gresk enn engelsk. jeg er generell motstander av at alle skal kalle seg engelske ting. det blir så svulstig. de kunne gjerne sunget mer på sitt eget språk også.

Link to comment
Share on other sites

men da kan de jo ikke slå gjennom i utlandet!(bortsett fra black- death- extreme- latex- og gaymetal som slår gjennom i equador og brazil...)

dessuten er engelsk et språk hvor det er mye enklere å skrive bra tekster, bare se på dina og stina og tina og mina osv, alle deres sanger er med samme rimene, vil ha deg, kom til meg, gå din vei...

Link to comment
Share on other sites

nei, engelsk er ikke et språk der det er lettere å skrive bra tekster. jeg vet om så godt som null nordmenn som skriver veldig gode engelske tekster (et par unntak finnes så klart). i tillegg er det mange som har så bedriten uttale, og det ødelegger jo det hele. synes ofte nordmenn som synger engelsk blir for pompøst. nei, de skulle holdt seg til sitt eget språk, det gjør jeg.

Link to comment
Share on other sites

Ja, det er vel heller motsatt. Nordmenn generelt behersker ikke det engelske språket like godt som det norske. (Fakta) Dermed begrenses mulighetene, og det blir enda lettere å bruke klisjeer.

Link to comment
Share on other sites

det burde jo være dte mest innlysende faktaet noensinne.... men tydeligvis ikke.

og, om musikken er bra nok, er det ikke noe problem å slå gjennom i utlandet uansett. er ikke Autobahn av Kraftwerk på tysk? den var jo en enorm suksess.

Link to comment
Share on other sites

Synest at flere norske rock(merk rock, ikke bare black-metal)-band burde sattse international, da nytter det ikke med norske tekster osv.

norge har band som er på(og er der) vei ut, som f.eks Turboneger, de har gjort navnet sitt kjent I land som USA, noe som er veldig stort...for det er der alle penga ligger.

tror ikke de hadde kommet like langt med norske tekster :wink: (de heter jo TurboNegro i utlandet, så navnet er jo engelsk)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.