Web Analytics
Jump to content

Søker folk å starte band med i Oslo/Drammen/Røyken


Boffen
 Share

Recommended Posts

Har funnet ut at det er på tide å skaffe band, etter noen år som hjemmegitarist. Jeg hører/spiller aller mest på Metalcore og Deathcore, og er interessert i folk som liker samma musikken, og ser for meg et lydbilde a la Parkway Drive/Your Demise/Misery Signals/Bring Me The Horizon. Jeg bryr meg ikke om skillnivå, selv er jeg veldig (noen sier dette bare for å være ydmyke, jeg sier dette fordi det er sant) lite å skryte av, så om du nettopp har begynt å spille, har lyst til å begynne å spille, eller har spilt i noen år og er ganske dreven, er det samme for meg, jeg vil bare ha hyggelige musikere som er interessert i å lage et band, spille mange konserter, og ha det gøy.

Litt relevant info om meg:

- 18 år (19 om en snau månede)

- Bosatt i Røyken, studerer i Oslo

- Stort sett åpen tidsplan

Sålenge det samme sånn nogenlunde gjelder deg/dere, har jeg ingen andre "krav", annet enn at det hadde vært kjekt med enkel tilgang på øvingslokale.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...
 • 4 weeks later...

Halla! Vi er 2 stk som ønsker å starte opp et band, er inspirert av Parkway Drive/ Suicide Silence/ Job for a Cowboy/ The Red shore og liknende. Vi er begge 19 og er bosatt i Drøbak, ca 30min unda Oslo. Studerer også lyd og musikk produksjon i Oslo. VI har privat øvings lokale og mulighet for recording og miksing. Er en trommis som har spillt i 12år og som har vanvittige skills, og jeg som har spillt gitar i 7år med har vært litt av og på. Men vi har pratet om at jeg kanskje skal kjøre på med bass, så vi får 2 stk på gitar som er drevne i denne sjangeren. Vi har også flere potensielle vokalister fra nærmiljøet, men har lyst til å lage og recorde en låt for så å teste de forskjellige folka ut, for deretter å finne ut om hvem som passer best.

Om du synes det høres fett ut og kanskje har lyst til å teste det ut så er det bare å ringe 93422990 eller ta kontakt med meg på tveter8@hotmail.com så kan vi slå av en prat i Oslo!.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.