Web Analytics
Jump to content

Søker folk å starte band med i Oslo/Drammen/Røyken


Boffen

Recommended Posts

Har funnet ut at det er på tide å skaffe band, etter noen år som hjemmegitarist. Jeg hører/spiller aller mest på Metalcore og Deathcore, og er interessert i folk som liker samma musikken, og ser for meg et lydbilde a la Parkway Drive/Your Demise/Misery Signals/Bring Me The Horizon. Jeg bryr meg ikke om skillnivå, selv er jeg veldig (noen sier dette bare for å være ydmyke, jeg sier dette fordi det er sant) lite å skryte av, så om du nettopp har begynt å spille, har lyst til å begynne å spille, eller har spilt i noen år og er ganske dreven, er det samme for meg, jeg vil bare ha hyggelige musikere som er interessert i å lage et band, spille mange konserter, og ha det gøy.

Litt relevant info om meg:

- 18 år (19 om en snau månede)

- Bosatt i Røyken, studerer i Oslo

- Stort sett åpen tidsplan

Sålenge det samme sånn nogenlunde gjelder deg/dere, har jeg ingen andre "krav", annet enn at det hadde vært kjekt med enkel tilgang på øvingslokale.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...
 • 4 weeks later...

Halla! Vi er 2 stk som ønsker å starte opp et band, er inspirert av Parkway Drive/ Suicide Silence/ Job for a Cowboy/ The Red shore og liknende. Vi er begge 19 og er bosatt i Drøbak, ca 30min unda Oslo. Studerer også lyd og musikk produksjon i Oslo. VI har privat øvings lokale og mulighet for recording og miksing. Er en trommis som har spillt i 12år og som har vanvittige skills, og jeg som har spillt gitar i 7år med har vært litt av og på. Men vi har pratet om at jeg kanskje skal kjøre på med bass, så vi får 2 stk på gitar som er drevne i denne sjangeren. Vi har også flere potensielle vokalister fra nærmiljøet, men har lyst til å lage og recorde en låt for så å teste de forskjellige folka ut, for deretter å finne ut om hvem som passer best.

Om du synes det høres fett ut og kanskje har lyst til å teste det ut så er det bare å ringe 93422990 eller ta kontakt med meg på tveter8@hotmail.com så kan vi slå av en prat i Oslo!.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.