Web Analytics
Gå til innhold

Udyret

Medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Udyret

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 13. nov. 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Drøbak
 1. det er ca 2kvadrat meter i et større rom som skal isoleres. jeg har satt opp isolerende skillevegger ved hjørnet av den ene veggen slik at lager et rom på 2kvadrat meter Jeg har da 2 vegger hvor jeg har skilleveggene og 2 vegger hvor det er plain vegg
 2. Hei! driver med bygging av studio. har det alt av det tekniske jeg trenger til det lille studioet mitt. men er litt usikker på isolert rom. Jeg har fått skaffet meg skille vegger fra en bedrift som skulle legges ned, men disse er ikke høye nok til å gå opp til taket. Fungerer det da bare å henge store tepper rundt toppen? eventuelt andre tips trengs også!
 3. Lyd og musikk produksjon. er en skriftlig eksamens oppgave. takk for svar! skal se om jeg finner noe ut av det:)
 4. Hei! noen som kan fortelle meg om analog lyd og konverteringsprosessen til digital lyd og hvilke hensyn som påvirker kvaliteten i denne prosessen? Sitter med en skole oppgave. og jeg er ganske blank her.... sliter også med å finne noe på nettet om dette. Takk på forhånd!
 5. Jeg må si en av de beste konsertene mine må ha vært Wolfmother Norwegian wood. Hadde ikke hørt om bandet før, men hadde en kompis som skulle dra meg med dit. Konge konsert!
 6. Hei! mitt navn er Haakon, kommer fra Drøbak som ligger en halvtime utenfor Oslo. Går Lyd og Musikk produksjon ved Noroff og trives veldig med dette, trass at det har vært en del oppspinn mot dette i medie. Har startet å bygge mitt eget hjemme studio, hvor jeg kjører en mac pro, Cubase 5, rack 003 lydkort. Holder på å bygge om, og får snart inn et lydtett rom. Jeg spiller på en Ibanez Gio, og en Yamaha rx. Har en vox valvetronix forsterker med et tonelab Se brett som jeg prøver å få kvittet meg med. (forsterker og pedalbrett) Liker det meste av instrument produsert musikk, med sjangeren går kanksje mest over i det noe hardcore/deathcore sjangeren, samt at jeg kan godt sette meg ned og nyte en god indie sang.
 7. 2 ukers skole prosjekt http://www.youtube.com/watch?v=5rqRgZ4XHzY
 8. Jeg kjører addictive drums på demo delen. Har ikke så my å velge mellom. men det funker utrolig bra for meg:) ellers kan man jo gå inn her og titte og Free VST plugins and effects - Free-Plugin-List.Com
 9. Halla! Vi er 2 stk som ønsker å starte opp et band, er inspirert av Parkway Drive/ Suicide Silence/ Job for a Cowboy/ The Red shore og liknende. Vi er begge 19 og er bosatt i Drøbak, ca 30min unda Oslo. Studerer også lyd og musikk produksjon i Oslo. VI har privat øvings lokale og mulighet for recording og miksing. Er en trommis som har spillt i 12år og som har vanvittige skills, og jeg som har spillt gitar i 7år med har vært litt av og på. Men vi har pratet om at jeg kanskje skal kjøre på med bass, så vi får 2 stk på gitar som er drevne i denne sjangeren. Vi har også flere potensielle vokalister fra nærmiljøet, men har lyst til å lage og recorde en låt for så å teste de forskjellige folka ut, for deretter å finne ut om hvem som passer best. Om du synes det høres fett ut og kanskje har lyst til å teste det ut så er det bare å ringe 93422990 eller ta kontakt med meg på tveter8@hotmail.com så kan vi slå av en prat i Oslo!.
 10. Hei, lurte på om noen har prøvd å bruke digidesign rack 003 til Cubase? Kjører mac og har senere funnet ut at jeg ønsker å bruke cubase istedenfor pro tools. Har jo da lydkortet liggende, og lurte på om jeg må bytte det ut om jeg kjøper cubase? Hvis ikke ville jeg gjerne vite hvilken slags drivere jeg må laste ned og hvordan jeg setter det opp
 11. Vox Valvetronix, fikk også med Tonelab til den. men duger ikke helt.
 12. Ta turen innom bodymap, eller riff i Oslo. har sett at det henger en del flyers der: )
 13. Høres som det jeg er på leting etter! spilt gitar i ca 7 år, men har nettopp slengt meg inn i sjangeren, så har en del å lære..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.