Web Analytics
Jump to content

Fosen Rock Festival 09.


Audun

Recommended Posts

Fosen Rock Festival går av stabelen for fjerde år på rad. Tidligere har festivalen vært avviklet i mai, men vil i år foregå siste helga i oktober. Dette er ikke noe problem da konsertene vil foregå innendørs i Bjugn Kulturhus. Kulturhuset er ganske nytt med state of the art P.A. og lysrigg, så det borger for gode konsertopplevelser både visuelt og lydmessig. Nytt av året er også 18-års aldersgrense og bar med alle rettigheter.

Line up som følger (ikke nødvendigvis i rekkefølge.) :

Fredag 30. okt.

All Trouble - Beinhardt rockeband fra Trondheim

Teodor Tuff - lokale (gamle)helter, suksess med plate i år.

Backstreet Girls - Norges svar på Ramones og AC/DC. Nærmere presentasjon unødvendig.

Freak Kitchen - Svensk Powertrio med supergitarist Mattias Eklundh i spissen. Kommer med ny plate i oktober

I tillegg vil mr. Eklundh holde gitarklinikk tidligere på dagen.

Lørdag 31. okt.

Dan Reed - Kjent for sin storhetstid i Dan Reed Network på '80 tallet.

Pagan's Mind - Et av norges beste metal-band.

Saint Deamon - Svensk. melodiøs powermetal av ypperste klasse.

A.C.T - Progressiv rock i verdensklasse.

Håper det blir mange som tar turen til den vakre fosenhalvøya for en helg i rockens tegn!

For mer info: Offisiell webside eller Facebook

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

Da er det bekreftet. PowerGuitar.no blir å treffe i eget rom ved Fosen Rock Festival 30-31 oktober. Her blir det full annledning til å se og prøve alle gitarer, forsterkere, pedaler etc. som jeg får med meg fra butikken. Håper å se så mange som mulig der.

En stor takk til Christer Harøy - organisator og Mayones gitarist extraordinaire - for å ha organisert dette!!!

Link to comment
Share on other sites

Da er det bekreftet. PowerGuitar.no blir å treffe i eget rom ved Fosen Rock Festival 30-31 oktober. Her blir det full annledning til å se og prøve alle gitarer, forsterkere, pedaler etc. som jeg får med meg fra butikken. Håper å se så mange som mulig der.

En stor takk til Christer Harøy - organisator og Mayones gitarist extraordinaire - for å ha organisert dette!!!

Blir spennende! :)

Link to comment
Share on other sites

Vi sliter litt med at det ligger nord for Sinsenkrysset, ja.

Når det er sagt, går det faktisk fly fra Gardermoen til Ørland flystasjon som er et kvarter unna. Dvs. at fra man tar flyet fra Gardermoen til man er der, tar det ca. 1 og en halv time. Å komme seg fra en vestkanten til østkanten i Oslo tar ofte minst like lang tid...

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.