Web Analytics
Jump to content

Kjøpe Carvin? Erfaringer?


blackstrat91

Recommended Posts

Heisann. Jeg har egentlig funnet ut at Carvin er genialt. selv om jeg aldri har prøvd en av treflisene deres... Vurderer sterkt å skaffe en DC400 med Piezo og hele pakken. Er det noen her på forumet som eier eller har spillt på en Carvin? og hvordan var spillbarhet osv? har bare hørt positivt om Carvin sålangt.

Cheers.

Link to comment
Share on other sites

Carvin er gode gitarer til god pris. Jeg har selv hatt en DC127, savner den litt i blandt.

Spillbarheten er fantastisk, plukkoppene er gode, elektronikken og hardwaren er helt strålende, og den føles dyr i hendene dine :)

Jeg kjøpte riktignok brukt, så jeg har ikke hatt erfaring med customshopen direkte :)

Link to comment
Share on other sites

Carvin er gode gitarer til god pris. Jeg har selv hatt en DC127, savner den litt i blandt.

Spillbarheten er fantastisk, plukkoppene er gode, elektronikken og hardwaren er helt strålende, og den føles dyr i hendene dine :)

Jeg kjøpte riktignok brukt, så jeg har ikke hatt erfaring med customshopen direkte :)

Hm.. kommer nok til å kjøpe en. Har fått ekstremt GAS på Carvin... men nå har jeg en tendens til å bytte mening hver uke da.

Link to comment
Share on other sites

Fine gitarer, men holder seg dårlig prismessig brukt som regel.

Hvis du ikke er på jakt etter noe veldig spesielt kan det kanskje være verdt en kikk brukt på eBay f.eks

hehe... her skal det nok være så custom så det går an... Wilkinson Piezo, Locking tuners, Quilted maple top, Deep Dragonburst finish. Den kommer til å se noenlunde slik ut.. men det skal være quilt over hele. post-5815-1250464416_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.