Web Analytics
Jump to content

Gitarforsterker kabinett


gitarrr
 Share

Recommended Posts

 • Replies 39
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

et vanlig 4 x12" marshall med GT 75 har vel mer enn nok bunn til alle formål. (lead 1960 kab ) Og som aphelion sier. gitarer skal ikke spille bass.

Visst rakker`n skal de spille i bassområdet.. :lol: Burde du jo vite alt om :lol: :lol:

Hilsen en som akkurat har fått seg en Schecter C7 i huset..

Link to comment
Share on other sites

Er jeg den eneste som syns metallbandene hadde mye tøffere gitarlyd før alt dette 7-strengstullet og nedstemmingsfjaset kom? :ninja:

Som en gammel Metal mann, som er flasket opp med 70 og 80 talls metal er jeg tilbøyelig til å være litt enig.

Men en 7 strenger har noen fordeler som, ved rett bruk (ikke permanent chugging på b og E strengene) kan være en 6 strenger overlegen, samt gi en bredde som er rimelig kul..

For min del syntes jeg det er heftigere å tidvis gå "ned i kjelleren" på 7 strengeren, enn motsatt..

Men bevares vi er alle forskjellig, og godt er det :lol:

Link to comment
Share on other sites

Jeg takker for alle svar :rolleyes:

joda vi har bassist hehe :P jeg har hørt mye bra om orange ja.

og jeg har prøvd headen min på et marshall 1960 kab. det var bra men hadde håpet på litt tightere og litt mer bunn.

men igjenn jeg har fått god hjelp ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • Tror det er enklest og billigst å bestille rett fra nettsiden deres https://www.curtmangan.com/10-42-nickel-wound-set/ Jeg har ikke testet Curt Mangan selv, men har sett de får gode skussmål rundt om.
  • Beklager, jeg ser jeg var upresis. Jeg kunne tenke meg dette: * Bass-strenger fra et 009-sett * Diskantstrenger fra et 010-sett Takk for tips om å bestille fra strings and beyond. Hvor mye sånn omtrent koster det å få ting tilsendt derfra - det er vel både toll og frakt man må betale for?  Takk for tips, kan se etter dette merket. Fant ikke noe i Norge, men de har det sikkert på nettsiden Troll linket til.  Interessant. Det er jo ganske tynt, men kanskje prøver et slikt sett for å se hvordan det er. Takk for tips!
  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.