Web Analytics
Jump to content

peavey 6506 eller marshall jcm 800


jg1993

Recommended Posts

hei jeg skal selge min fender super sonic combo og invistere i en ny forsterker.

jeg har sett på marshall jcm 800 og peavey 6505 og lurer på hva som er best?

jeg spiller mest metallica trivum bullet etc.

takk for svar:D

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 41
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Til ditt bruk så vil jeg si at begge passer bra. JCM800 er jo en utmerket bra amp til thrash ala Ride The Lightning, Justice, kanskje Master Of Puppets og sånt. Trivium bruker JCM2000, men JCM800 skal være en bedre forsterker.

Jeg vet ikke hva du foretrekker, men begge utmerker seg godt til metal.

Marshall dersom du vil ha en litt gammel, klassisk metal sound. Men 6505 dersom du vil ha en mer moderne lyd. In Flames, Machine head bruker 6505.

Men for å være ærlig så har jeg en følelse av at 6505 er en amp for deg.

Link to comment
Share on other sites

Sant det. Bare vær litt tålmodig og sjekk finn.no hver dag, så dukker det sikker opp noe.

Jeg, personlig, ville ikke tatt sjansen på å handle rørforsterkere via ebay.

I hvertfall ikke fra statene. Hvis man i det hele tatt finner noen som er villige til å sende til Norge, kommer frakta til å bli omtrent like dyr som forsterkeren i seg selv. I tillegg kommer transformator til 2-3000 kroner. Kunne like godt kjøpt hele dritten ny, pluss et brukt kabinett her hjemme.

Link to comment
Share on other sites

men ossen er clean lyden på 6505 ? har hat super sonic nå syntes det er alt for skarp lyd;S

Det heter åssen, men egentlig kan du bruke hvordan i den setningen der.

Det er ikke en forsterker tuftet på cleanlyd, men hvis du kjøper 6505+, får du en kanal til.

Link to comment
Share on other sites

Er da veldig mange som bestiller amper, nettopp fra statene. Kan ikke tenke meg at det kan være så dyrt, dessuten trenger man ikke å skifte transformatoren i forsterkeren, man kan bruke en omformer som du får kjøpt til et par hundre kroner.

Men uansett så vil jeg anbefale deg å kjøpe i norge. Er du heldig så finner du 5150/6505 og jcm 800 til greie priser på FINN.

Trivium bruker også 6505, forresten.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.