Web Analytics
Jump to content

Post Festum - sjekk ut bandet!


Kossoff

Recommended Posts

Hyggelig om folk kunne gitt respons på sangene vi har lagt ut på myspacen vår.

Post Festum

Mvh JE

Fin feel til dette!

Du må jobbe med vokal vibrato, da den er veldig ustabil. På gitar of forsåvidt.

Generelt synes jeg dette var ålreit!

Liker veldig godt funk seksjonen i 'Come here' !

Edited by Kjutte
Link to comment
Share on other sites

Har hørt dere live noen steder i Bergen og liker det jeg hører. Syns det er god musikk som er gøy å høre på. Må også si meg enig med Kjutte, jobbe mer med vokalen. Men alt i alt er det temmelig bra!

Vokalen har alltid vært problemet. derfor har vi nå brukt tid (sommeren + litt til) på å skaffe oss ny vokalist. Her har vi vært heldig, og om alt går som det skal blir neste opptreden og innspilling med den nye.

Link to comment
Share on other sites

Ikke slutt å synge. Her er det potensiale. Du kan for få teknikker, og det er for statisk, men det er slikt som kommer med trening, og kanskje noen timer hos en sangpedagog. Det er er det plenty av i Bergen. Kanskje du kan få billige timer hos noen som skal ta hovedfag som sangpedagog?

Dessuten- synes ikke vokalen var så dårlig? Fungerte greit nok, synes jeg.

Syng i vei!

Link to comment
Share on other sites

For interesserte kan det nevnes at bladet Fan (utgis i sammarbeid med Øya Festivalen) har skrevet en artikkel om oss på s. 14 og 15 i utgave nr. 4.

For Bergensere kan det plukkes opp i klesbutikken ved siden av Cappelo i Skostredet.

Edited by Kossoff
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.