Web Analytics
Jump to content

tenk deg om før du kjøper en Epiphone !!


Mr.Bungle
 Share

Recommended Posts

Står ikke noe om hvilken type or toppen er laget av. En topp laget av or spon er fortsatt laget av or. Men likevel lite pent. Leste litt i linken, og tanken slo meg om kopi. Korea er ikke i den delen av verden hvor det skjer minst kopiering av kjente merker...

Link to comment
Share on other sites

Jeg snakket med han ene av gitargutta på Marios (Sound 1) her om dagen og spurte litt om dette med Epiphone. Han kunne fortelle det at han hadde en Epi fra 2000 og den var så dårlig at det var til å grine av. Usolid og ja, sjarmløs. Men han fortalte at i de siste årene så har Epi tatt seg i nakken og gitarene de leverer i dag er av veldig bra standard. Han har prøvd flere av modellene og kunne med bind for øynene fortelle hvilken som var fra 2000 og hvilken som var av det nye forbedrede slaget. Så det spørs litt på hvilket år den gitaren påd bildet er fra, og hvilken modell det er.. Bare en tanke, skal ikke svelge alt man leser på internett rått :P

Ikke at jeg har penger til å knekke en ny Epi for å sjekke hva som er inni ;D

Nei, kjøp Dean! Eller hva mr. Bungle? ;D hehe tuller bare!

Link to comment
Share on other sites

Man må heller ikke ta det som en selger hos Sound1.no eller en annen butikk for å være god fisk heller liksom ;-)

Gitarlæreren min som er ansatt hos Musikanten i Fredrikstad skryter faktisk veldig av Epiphone og har en selv. Mine erfaringer med Epi er også svært gode. De leverer god kvalitet til en rimelig penge. Har prøvd Epiphone Les Pau Std., Les Paul Studio, og SG G400... gode gitarer som ikke koster skjorta.

Link to comment
Share on other sites

Nei sier ikke det heller, men det var bare for å fortelle litt om utvikklinga i Epiphone de siste årene.. Men selvfølgeli er selgere interessert i å selge så må jo ta det med en klype salt. Men-men..

Link to comment
Share on other sites

Heh...slår ikke kameraten min sin gamle Morgan LP kopi...skulle trudd den var lagd av gipsplater!

Forresten synes jeg ephiphonene er fine for stramt budsjett, ca likt som mex standard. Elektronikken er populært å bytte, det er ikke en dum mod.

Link to comment
Share on other sites

Epiphone bruker vinyl-film ja..

Sammenlign to like modeller, og du ser sansynligvis at mønsteret i treverket er helt identiske...

Tror nok Gibson (som tross alt eier og styrer Epi) har et forklaringsproblem nå, denne gitaren er på ALLE gitar-forum nå..hehehe

Link to comment
Share on other sites

Epiphone bruker vinyl-film ja..

Sammenlign to like modeller' date=' og du ser sansynligvis at mønsteret i treverket er helt identiske...

[/quote']

OK..jeg sppøkte jo bare. Epiphone bruker vinylfilm? Svært tvilsomt. :?

Link to comment
Share on other sites

I følge Epiphone.com er det flammelønnstopp.

Er ingen tre-ekspert, men har da litt peiling. Er temmelig sikker på at ikke dett er snakk om vinylfilmen du finner på billigere gitarer.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.