Web Analytics
Jump to content

Gode gitar-/musikksjapper i Scandinavia?


rocktrond

Recommended Posts

Som de sikkert har fått med seg har jeg startet gitarbutikk - der jeg importerer og selger ting som ikke er tilgjengelig i Norge ellers. Og da rettet mot rock/metal gitarister og bassister.

Men noen av merkene jeg tar inn kan det være aktuellt å også være distributør for i Scandinavia - og jeg lurer da på om noen har tips om gode gitar-/musikksjapper i Scandinavia som jeg kunne høre med om kunne være intereserte i å forhandle disse merkene.

Takker på forhånd for alle innspill.

Mvh

Trond

Link to comment
Share on other sites

Litt selvgodt å anbefale sin egen sjappe når du har den tittelen på tråden, men siden spørsmålet egentlig er hvem som kunne tenke seg å forhandle gitarene, så må det vel være lov å gi en lyd fra seg allikevel. ;)

Vi er alltid interessert i å prøve gitarer, og det er også forutsetningen for at vi evt skal ta dem inn i butikken vår. Vi må vite hva gitaren gjør og hvordan det låter, og at de er verdt pengene for sluttkunden. Kan med andre ord ikke love noe, og vi er kresne og grunnleggende skeptiske (som du kanskje har merket på forumet allerede ;) ), men vi kan jo arrangere en demo-session, evt få lånt noen gitarer for å se hva det er for noe? Akkurat der er vi veldig lite vonde å be, og elsker å finne ut mer av hva som finnes der ute.

Ellers vil du jo være tjent med å ta kontakt med så mange butikker som mulig. Hvis du har med 4sound å gjøre; pass på å gå "høyt nok" opp i byråkratiet til at du prater med noen som faktisk tar beslutninger. Lykke til.

Edited by Morten Larsen
Link to comment
Share on other sites

Heisann Morten,

Jeg tenkte at du kom til å svare på forespørselen :)

Fra det jeg har lest ut i fra innleggene dine har jeg et veldig godt inntrykk av butikken deres. Synd jeg ikke viste om den når jeg var på ferie. Bodde ei uke på Nesøya og kunne jo ha stukket innom. Jaja, det får bli ved en annen annledning.

Ta gjerne kontakt på epost powerguitar@me.com - så kan vi ta det derfra :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.