Web Analytics
Jump to content

Gode gitar-/musikksjapper i Scandinavia?


rocktrond
 Share

Recommended Posts

Som de sikkert har fått med seg har jeg startet gitarbutikk - der jeg importerer og selger ting som ikke er tilgjengelig i Norge ellers. Og da rettet mot rock/metal gitarister og bassister.

Men noen av merkene jeg tar inn kan det være aktuellt å også være distributør for i Scandinavia - og jeg lurer da på om noen har tips om gode gitar-/musikksjapper i Scandinavia som jeg kunne høre med om kunne være intereserte i å forhandle disse merkene.

Takker på forhånd for alle innspill.

Mvh

Trond

Link to comment
Share on other sites

Litt selvgodt å anbefale sin egen sjappe når du har den tittelen på tråden, men siden spørsmålet egentlig er hvem som kunne tenke seg å forhandle gitarene, så må det vel være lov å gi en lyd fra seg allikevel. ;)

Vi er alltid interessert i å prøve gitarer, og det er også forutsetningen for at vi evt skal ta dem inn i butikken vår. Vi må vite hva gitaren gjør og hvordan det låter, og at de er verdt pengene for sluttkunden. Kan med andre ord ikke love noe, og vi er kresne og grunnleggende skeptiske (som du kanskje har merket på forumet allerede ;) ), men vi kan jo arrangere en demo-session, evt få lånt noen gitarer for å se hva det er for noe? Akkurat der er vi veldig lite vonde å be, og elsker å finne ut mer av hva som finnes der ute.

Ellers vil du jo være tjent med å ta kontakt med så mange butikker som mulig. Hvis du har med 4sound å gjøre; pass på å gå "høyt nok" opp i byråkratiet til at du prater med noen som faktisk tar beslutninger. Lykke til.

Edited by Morten Larsen
Link to comment
Share on other sites

Heisann Morten,

Jeg tenkte at du kom til å svare på forespørselen :)

Fra det jeg har lest ut i fra innleggene dine har jeg et veldig godt inntrykk av butikken deres. Synd jeg ikke viste om den når jeg var på ferie. Bodde ei uke på Nesøya og kunne jo ha stukket innom. Jaja, det får bli ved en annen annledning.

Ta gjerne kontakt på epost powerguitar@me.com - så kan vi ta det derfra :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.