Web Analytics
Jump to content

Jazz mikrofoner


Roffa

Recommended Posts

Leste i en eller annen tråd noen tips om billige og bra ertsatningsmikrofoner til Jazz-bass, men husker ikke navnet på mikrofonene. Det var passive mikker, eller plukkopper som noen kaller det :lol:

Så kom med tips til hva man bør kjøpe hvis man skal nye plukkopper til Jazz'en

Link to comment
Share on other sites

Takk for tipsene, men mener det var noen andre mindre "kjente" merkenavn. De var ganske billige og fikk god kritikk her (og på basschat?) ??

Noen ganger så irriterer det meg at jeg ikke klipper/limer når man kommer over interessante ideer og tips. Ikke alltid like greit å finne tilbake til sidene man leser de på. Selv med gode søkemotorer..... :(

Link to comment
Share on other sites

Du leste det her? Lurte på om du kanskje tenkte på Reverend, tror de er veldig billige (plukkoppene) og har blitt hypet på talkbass. Aner ikke om de er noe bra men bassene er jo relativt ettertraktede

Link to comment
Share on other sites

GFS (Guitar Fetish) får bra omtale.

Tror ikke det var de heller, men det var et godt tips.

Wilson, Det er de du har i fretless-fela di.

Hadde....har solgt den nå ;)

Kanskje det var EMG Select?

Nei, de er det ikke. Har de i Steinbergeren og er kjent med de. Litt "tam" lyd i Select-mikkene synes jeg, så leter videre.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.