Web Analytics
Jump to content

Logic-undervisning på norsk!


Recommended Posts

Heisann!

Er det noen av dere som lurer litt på hvordan dere skal komme i gang med Logic Pro/Express 8?

Og muligens dere ikke finner noen tutorials på norsk som er gode og lette og forstå?

Vel, fear no more!

Jeg har nettopp startet en blogg, hvor jeg blant annet legger ut Logic-undervisning med korte mellomrom.

Så hvis noen er interessert i å komme i gang med Logic, kan de det gjelder ta en kikk innom

http://www.liseth.org/tormod/?page_id=55

Der kan dere også melde dere på rss-feeden min, slik at dere får beskjed når jeg har skrevet noe nytt!

Mi Prades!

-T

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Veldig godt initiativ. Bare å "keep 'em coming".

Er på daglig basis borti en haug av nybegynnere som virkelig trenger grunnleggende opplæring (en del foretrekker å lese på norsk eller engelsk) og kan tenke meg å bl.a tipse om bloggen din. Bruker selv Logic (og Cubase) og finner stadig nye detaljer og måter å bruke det på, selv etter noen år. Gleder meg til å se fortsettelsen på bloggen din.

Link to comment
Share on other sites

Hvis man skal begynne å kapre tråden så vil jeg bare si at cubase er for menn med ødipus-kompleks og jeg kan lære dere pro tools.

I min mening er Cubase eller Logic mer allsidige program dersom man er på et lavt budsjett (sammnelignet med pro tools m-powered, eller LE), rett og slett fordi Pro Tools har svære hardware dongles som er ufattelig klønete å ha koblet til hvis man skal få noe jobb gjort "on the move" eller trenger andre preamper enn de som er i pro tools-lydkortet. Som redigeringsverktøy er de jo veldig tilsvarende med mindre man har en HD-rigg, så en litt "fanboy"-påstand. Lydkvaliteten dersom man kun gjør et enkelt opptak er jo bestemt av konverterne etc på lydkortet, så ikke en veldig stor lydmessig forskjell med mindre man gjør heftige redigeringer / bruker mye software-synths etc. Virker kanskje som du ikke har brukt nye Cubase 5 også? Mange forbedringer fra C4 og det var igjen en revolusjon fra C3. Men dette blir vel for mye utenomsnakk. Skal vi holde oss til tråden? ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.