Web Analytics
Jump to content

Gitar med iPod, Pod og høyttaler!


The Euphor

Recommended Posts

Så tilfeldigvis denne under et besøk hos Tre'45 i Trondheim. Gitaren er en del av en masteroppgave, og således bare et prosjekt. Riktignok et av de sjeldne. :) Du kan spille av låter på iPoden, og samtidig jamme med effekter fra Poden - begge deler samtidig med lyd fra den innebygde høyttaleren. Den observante vil se at denne gitaren ikke har noen båndmarkører. Den ekstremt observante vil legge merke til små groper på baksiden av halsen, fem i tallet. Disse er tiltenkt å gjøre samme nytten som de visuelle markørene. Med litt tilvenning vil jeg tro det vil fungere. Vel, nok prat. Her er noen bilder. :)

85561_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/34334/85561.jpg

85562_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/34334/85562.jpg

85563_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/34334/85563.jpg

85564_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/34334/85564.jpg

85565_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/34334/85565.jpg

85566_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/34334/85566.jpg

85567_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/34334/85567.jpg

85568_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/34334/85568.jpg

Levert av: http://fiskevatn.no/foto/

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Værste var att det må være en av de feteste telecasterene eg har sett..

hadde ikke den ipodknappen vært der.. høytaleren kunne vært borte, men peacemerke kan bli :P hvit fretboard.. namm.

Snøhvit gitar med gull-hw = <3

Edited by xshorteyx
Link to comment
Share on other sites

Det finnes jo gitarer med innebygde effekter og amp/høyttaler allerede, men ingen kjente med alt + muligheten for playback. Må jo være optimalt for pendlere eller andre som kan sitte og spille på et tog. :)

Nerdeinfo, designeren av denne gitaren har også designet forstillingen på Koenigsegg. Mener det var forstillingen, må ærlig innrømme at jeg ikke tenkte stort på akkurat den biten. :)

Link to comment
Share on other sites

Hola Vegard,

Har du navn og nummer, i PM, til fyren som har bygd/designet denne kuriositeten? Kan helt sikker få til en artikkel i MP hvis det er interssant for han.

M

Jeg husker ikke navnet, men jeg vet hvem som vet, kan undersøke litt og sende deg info. :)

Han hadde to halser til den. Jeg husker ikke om det stod noe eller ikke... Men nesten garantert ikke iTele. :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.