Web Analytics
Jump to content

Gitar med iPod, Pod og høyttaler!


The Euphor
 Share

Recommended Posts

Så tilfeldigvis denne under et besøk hos Tre'45 i Trondheim. Gitaren er en del av en masteroppgave, og således bare et prosjekt. Riktignok et av de sjeldne. :) Du kan spille av låter på iPoden, og samtidig jamme med effekter fra Poden - begge deler samtidig med lyd fra den innebygde høyttaleren. Den observante vil se at denne gitaren ikke har noen båndmarkører. Den ekstremt observante vil legge merke til små groper på baksiden av halsen, fem i tallet. Disse er tiltenkt å gjøre samme nytten som de visuelle markørene. Med litt tilvenning vil jeg tro det vil fungere. Vel, nok prat. Her er noen bilder. :)

85561_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/34334/85561.jpg

85562_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/34334/85562.jpg

85563_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/34334/85563.jpg

85564_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/34334/85564.jpg

85565_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/34334/85565.jpg

85566_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/34334/85566.jpg

85567_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/34334/85567.jpg

85568_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/34334/85568.jpg

Levert av: http://fiskevatn.no/foto/

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Værste var att det må være en av de feteste telecasterene eg har sett..

hadde ikke den ipodknappen vært der.. høytaleren kunne vært borte, men peacemerke kan bli :P hvit fretboard.. namm.

Snøhvit gitar med gull-hw = <3

Edited by xshorteyx
Link to comment
Share on other sites

Det finnes jo gitarer med innebygde effekter og amp/høyttaler allerede, men ingen kjente med alt + muligheten for playback. Må jo være optimalt for pendlere eller andre som kan sitte og spille på et tog. :)

Nerdeinfo, designeren av denne gitaren har også designet forstillingen på Koenigsegg. Mener det var forstillingen, må ærlig innrømme at jeg ikke tenkte stort på akkurat den biten. :)

Link to comment
Share on other sites

Hola Vegard,

Har du navn og nummer, i PM, til fyren som har bygd/designet denne kuriositeten? Kan helt sikker få til en artikkel i MP hvis det er interssant for han.

M

Jeg husker ikke navnet, men jeg vet hvem som vet, kan undersøke litt og sende deg info. :)

Han hadde to halser til den. Jeg husker ikke om det stod noe eller ikke... Men nesten garantert ikke iTele. :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.