Web Analytics
Jump to content

SPAN!


Nilsefix
 Share

Recommended Posts

I går satt jeg kursen mot et konsert-sted jeg ikke ante fantes i min lille hjem"by" Larvik. Kom dit litt før konserten og hang litt rundt. Lokalet er ganske lite , plass til 3-400 stk.

Så kom gutta i span , hadde soundcheck , og allerede da visste jeg at detta kom til å bli FETT :D

Klokka 10-halv11 gikk bandet på , og en ting skal sies: Jeg har ALDRI sett så sinnsykt bra utstråling fra et band i hele mitt liv! Vokalisten er helt perfekt som frontmann i bandet ,og er så rockestjerne som man kan bli .. SKIKKELIG kult å se på ... driiiitfett. Og musikken , den hadde så trøkk , at det trodde jeg virkelig ikke var mulig. Gitaristen har en sinnsykt kul vrenglyd (hadde bedre enn på skiva, men samme type) . Han har : Strat som går inn i et pedal-brett. På det brettet har han en line6 delay , line6 mod , vox vrengbox , ab boks , el harmonix big muff :lol: , el harmonix grafic synth (lagd for bass , men den låt så SINNSYKT FETT!!!) og det tror jeg var stort sett det , (+ wah og volum). Detta gikk gjennom ab boksen og inn i en fender twin reverb , og en eller annen gammal amp uten merke på fronten som var en gammal peavey. Han kjører begge signala på en gang , asså både clean fra twin reverben og dyyp vreng fra peavyen , og da fikk han en lyd som hadde så mye baller at tilogmed han her : http://media.ebaumsworld.com/index.php?e=bigballs.mpg hadde blitt grønn av misunnelse :D hahaha ..

sinnsykt bra lyd , helt rått!!..

Bassisten hadde også en lyd som er den eneste jeg har kommet over som har er av samme kaliber som live-lyden til Bent Sæther i Motorpsycho. Det var en poweramp han sa var blilig , så ikke no merke , men det var en futuristic sølvfarga rack poweramp som det sto XP Home 2000 på :P hehe .. Derfra gikk det over i 3 bokser jeg ikke husker , og til slutt sa han , en Carl Martin preamp boks.. Nydelig basslyd , med varm fin fuzz fra noe jeg bare må regne med er en Bigg Muff..

Trommisen leverte no vanvittig . Sinnsykt god fyr . Og vokalisten , ja , jeg vet ikke hva jeg skal si engang. Im out of words on that guy..Helt konge og for et show. Når du får folk fra Larvik til 1) å komme på konsert og 2) ta helt av , så har du virkelig gjort jobben din, for det er jævli vanskelig :P hehehehe...

De spilte de fleste låtene fra skiva og 3 nye . Til sammen ca 1.5 , 2 timer ...KNALL konsert , og om de kommer i nærheten av dere , så er dere bare NØDT til å dra . for det er så bra , at det er heelt crazy..

(vet de kommer til sandnes på en eller annen festival ,så complex , dit SKAL du , å få litt ordentlig musikk til å pumpe Creed og Mark Tremonti ut av tankene dine..for DETTA er rock)

Laaang post..

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.