Web Analytics
Jump to content

SPAN!


Nilsefix

Recommended Posts

I går satt jeg kursen mot et konsert-sted jeg ikke ante fantes i min lille hjem"by" Larvik. Kom dit litt før konserten og hang litt rundt. Lokalet er ganske lite , plass til 3-400 stk.

Så kom gutta i span , hadde soundcheck , og allerede da visste jeg at detta kom til å bli FETT :D

Klokka 10-halv11 gikk bandet på , og en ting skal sies: Jeg har ALDRI sett så sinnsykt bra utstråling fra et band i hele mitt liv! Vokalisten er helt perfekt som frontmann i bandet ,og er så rockestjerne som man kan bli .. SKIKKELIG kult å se på ... driiiitfett. Og musikken , den hadde så trøkk , at det trodde jeg virkelig ikke var mulig. Gitaristen har en sinnsykt kul vrenglyd (hadde bedre enn på skiva, men samme type) . Han har : Strat som går inn i et pedal-brett. På det brettet har han en line6 delay , line6 mod , vox vrengbox , ab boks , el harmonix big muff :lol: , el harmonix grafic synth (lagd for bass , men den låt så SINNSYKT FETT!!!) og det tror jeg var stort sett det , (+ wah og volum). Detta gikk gjennom ab boksen og inn i en fender twin reverb , og en eller annen gammal amp uten merke på fronten som var en gammal peavey. Han kjører begge signala på en gang , asså både clean fra twin reverben og dyyp vreng fra peavyen , og da fikk han en lyd som hadde så mye baller at tilogmed han her : http://media.ebaumsworld.com/index.php?e=bigballs.mpg hadde blitt grønn av misunnelse :D hahaha ..

sinnsykt bra lyd , helt rått!!..

Bassisten hadde også en lyd som er den eneste jeg har kommet over som har er av samme kaliber som live-lyden til Bent Sæther i Motorpsycho. Det var en poweramp han sa var blilig , så ikke no merke , men det var en futuristic sølvfarga rack poweramp som det sto XP Home 2000 på :P hehe .. Derfra gikk det over i 3 bokser jeg ikke husker , og til slutt sa han , en Carl Martin preamp boks.. Nydelig basslyd , med varm fin fuzz fra noe jeg bare må regne med er en Bigg Muff..

Trommisen leverte no vanvittig . Sinnsykt god fyr . Og vokalisten , ja , jeg vet ikke hva jeg skal si engang. Im out of words on that guy..Helt konge og for et show. Når du får folk fra Larvik til 1) å komme på konsert og 2) ta helt av , så har du virkelig gjort jobben din, for det er jævli vanskelig :P hehehehe...

De spilte de fleste låtene fra skiva og 3 nye . Til sammen ca 1.5 , 2 timer ...KNALL konsert , og om de kommer i nærheten av dere , så er dere bare NØDT til å dra . for det er så bra , at det er heelt crazy..

(vet de kommer til sandnes på en eller annen festival ,så complex , dit SKAL du , å få litt ordentlig musikk til å pumpe Creed og Mark Tremonti ut av tankene dine..for DETTA er rock)

Laaang post..

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.