Web Analytics
Jump to content

SPAN!


Nilsefix
 Share

Recommended Posts

I går satt jeg kursen mot et konsert-sted jeg ikke ante fantes i min lille hjem"by" Larvik. Kom dit litt før konserten og hang litt rundt. Lokalet er ganske lite , plass til 3-400 stk.

Så kom gutta i span , hadde soundcheck , og allerede da visste jeg at detta kom til å bli FETT :D

Klokka 10-halv11 gikk bandet på , og en ting skal sies: Jeg har ALDRI sett så sinnsykt bra utstråling fra et band i hele mitt liv! Vokalisten er helt perfekt som frontmann i bandet ,og er så rockestjerne som man kan bli .. SKIKKELIG kult å se på ... driiiitfett. Og musikken , den hadde så trøkk , at det trodde jeg virkelig ikke var mulig. Gitaristen har en sinnsykt kul vrenglyd (hadde bedre enn på skiva, men samme type) . Han har : Strat som går inn i et pedal-brett. På det brettet har han en line6 delay , line6 mod , vox vrengbox , ab boks , el harmonix big muff :lol: , el harmonix grafic synth (lagd for bass , men den låt så SINNSYKT FETT!!!) og det tror jeg var stort sett det , (+ wah og volum). Detta gikk gjennom ab boksen og inn i en fender twin reverb , og en eller annen gammal amp uten merke på fronten som var en gammal peavey. Han kjører begge signala på en gang , asså både clean fra twin reverben og dyyp vreng fra peavyen , og da fikk han en lyd som hadde så mye baller at tilogmed han her : http://media.ebaumsworld.com/index.php?e=bigballs.mpg hadde blitt grønn av misunnelse :D hahaha ..

sinnsykt bra lyd , helt rått!!..

Bassisten hadde også en lyd som er den eneste jeg har kommet over som har er av samme kaliber som live-lyden til Bent Sæther i Motorpsycho. Det var en poweramp han sa var blilig , så ikke no merke , men det var en futuristic sølvfarga rack poweramp som det sto XP Home 2000 på :P hehe .. Derfra gikk det over i 3 bokser jeg ikke husker , og til slutt sa han , en Carl Martin preamp boks.. Nydelig basslyd , med varm fin fuzz fra noe jeg bare må regne med er en Bigg Muff..

Trommisen leverte no vanvittig . Sinnsykt god fyr . Og vokalisten , ja , jeg vet ikke hva jeg skal si engang. Im out of words on that guy..Helt konge og for et show. Når du får folk fra Larvik til 1) å komme på konsert og 2) ta helt av , så har du virkelig gjort jobben din, for det er jævli vanskelig :P hehehehe...

De spilte de fleste låtene fra skiva og 3 nye . Til sammen ca 1.5 , 2 timer ...KNALL konsert , og om de kommer i nærheten av dere , så er dere bare NØDT til å dra . for det er så bra , at det er heelt crazy..

(vet de kommer til sandnes på en eller annen festival ,så complex , dit SKAL du , å få litt ordentlig musikk til å pumpe Creed og Mark Tremonti ut av tankene dine..for DETTA er rock)

Laaang post..

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.