Web Analytics
Jump to content

Hove '09!


alexi

Recommended Posts

Jeg, Heidi og flere venner og venniner skal ned til Hove, for tredje år på rad. Lineupen i år er for min del ganske fet, Bring Me The Horizon, Architects, The Black Dahlia Murder står høyt i kurs, og Faith No More er jo kos uansett. Hvis det er noen som har lyst til å slenge seg på en sinnsykt artig camp, så må de si ifra. Vi stiller med ølbong, mye metall og god stemning på miljøcampen.

Link to comment
Share on other sites

Har tenkt jeg skal bort å se Faith No More.

Hadde jo vært artig om det var flere fra gitarnorge som skal på hove.

Mulig å hoppe innom med et par pils, alexi?

Hvis du skal innom miljøcampen, er det bare å hilse på! Vi kjører stil med altfor mye drikke og metal!

Link to comment
Share on other sites

Get miljøcamppass, det er protip. Har hørt at Groet skal...?

er ikke så mye som frister igrunn, utenom god stemning og ugne morgentimer. blir evt. hellfest og/eller roskilde på meg. men hvem vet..

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
Guest Thunder Fingers

Var i fjor, men er ikke noe som trekker i år :-/

Jeg blir derimot å finne på Norway Rock festival..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.