Web Analytics
Jump to content

Erlend er tilbake!


ErlendB
 Share

Recommended Posts

Før dere trykker linken, vil jeg fortelle dere litt om opptaket.

Kvaliteten blir bare verre og verre hver gang jeg lager noe nytt, og denne gangen ble det ekstremt dårlig!

Soloen ble helt drukna osv. Men jeg vil at dere skal se på sangen som en helhet, og ikke tenke så mye på kvaliteten. Jeg anser meg selv som en elendig "mastrer", så forvent det verste. (og at man kan høre meg spille i førsten..). Monga litt helt i slutten. Men dette er jo tross alt bare en prøveinnspilling.

Alt i alt synes jeg det ble fett.

Kommentarer og kritikk tas imot..

Edited by ErlendB
Link to comment
Share on other sites

Bruker du et spesielt program til trommer, eller er dette en backing track du spiller over?

Riffene er gode! Jeg hadde håpet på litt mer variasjon rundt om, men soloene er jo bra når de først kommer! De passer utmerket til sangen, men de skulle ha skjært litt hardere gjennom mixen. Dessuten skulle du ha hatt litt lengere eller flere soloer!

Trommene er forsåvidt OK spilt, men her stopper det også. Det høres ut å være i mono. Det mangler masse frekvensområder her spesielt i low-end, og at sangen ligger på youtube hjelper ikke på - selv om de har blitt bedre i kvalitet i det siste.

Ellers bør du satse på et SKIKKELIG program ment for innspilling.

Jeg kan i hvertfall se for meg vokaler på dette da! Overall good job fra min side, selv om tonen ikke er helt hamret med i'en over spikeren til hodet!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
  • Takk, ingen ``blemmer`` så langt. Kroppen er av et treslag kalt silkwood, lett i vekt og lett å arbeide med, fresen  kutter som i smør. Kjøpte det av Roy Bang i RB Guitars . Teak i halsen derimot, chipper lett og her må man være forsiktig, forrige gang slo det ut en feit flis på hjørnet av headstock, da jeg kom for brått inn mot fresestålet. trodde det var kjørt der ,men den lot seg fint lime på plass, og umulig å se nå. Men jeg synes det passer bra i hals. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.