Web Analytics
Jump to content

Forhandlere med Laney GH50L i Oslo?


Konnis
 Share

Recommended Posts

Hællæ!

Er keen på ny amp nå, og i denne forbindelse har jeg kastet et blikk i retning Laney. Nærmere bestemt Laney GH50L, som virker som en finfin topp.

Men, jeg må prøve den. Oslo er nærmeste by, men hvor finner jeg Laney-amper i tigerstaden?

Edited by Konnis
Link to comment
Share on other sites

Fair enough :P tenkte bare at det var greit å vite om noen faktisk hadde den, slik at jeg kunne rette fokus mot den butikken.

Ikke sett den på Myhrbraaten eller Riff tror jeg, vet ikke med Imerslund i Skippergata eller Trondheimsveien, eller Musikkbørsen

Link to comment
Share on other sites

Jeg er en mann med mange ønsker, Aphelion. Kun et fÃ¥tall kan oppfylles i nær framtid B)

Men jeg skal ikke livnære meg på å kopiere Petrucci. Og regner du Petrucci som chugg chugg? Når jeg sier chugg chugg, tenker jeg KsE, Metallica (sorry for at det bandet går igjen i mine poster, men liker bare Master of Puppets og Black Album-soundet veldig godt. AJFA fikser man med en Metal Zone :P)

Men funker den til metall, eller er det bare Marshall og rock hele veien?

Link to comment
Share on other sites

Train Of Thoughts er en rimelig tung plate. De fleste platene etter det er også ganske tunge mtp gitarlyd. Så chugga-chugga som du får det.

Jeg vil nok tro at GH50L vil klare det fint, etter å ha hørt på de lydklippene som er å finne på nettet.

Har hørt klipp av en slik + Boss SD-1. Låter fett.

Me jeg har en anelse om at du er er inne på moderne lyd, som Mesa, ENGL, 6505, Bogner, Marshall JVM ol.

LC-30 er jo tross alt en rock/bluesforsterker etter hva jeg har hørt.

Men hvorfor prøver du ikke rack da?

Jeg vurderer å prøve meg litt på rack, da det virker som litt rimeligere enn å kjøpe en topp/combo.

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Vil helst ikke at det skal bli så dyrt. Har sett GH50L gå for rundt fire lapper på bruktmarkedet, så finner jeg meg et 2x12 kabinett til et par lapper, hvis det går.

Vil ikke at dette skal bli en gnåletråd, men det jeg ser på nå er GH50L (blir vanskelig når jeg ikke får prøvd den), Valveking 112. Innbiller meg at VK har litt sped vreng, mens GH'en har skikkelig brølevreng. Nice. Men dette er kun min magefølelse, skal prøve å få prøvd en Valveking ihvertfall (pluss masse annet rart) på lørdag

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.