Web Analytics
Jump to content

Nybegynner trenger litt tips :)


heggem90
 Share

Recommended Posts

Tja, mye som kan øves på ;) Jeg ser på det viktigste som rytme. Hvis du kan en helt streit låt (med de akkordene du kan), så det å få det tight er vansklig i begynnelsen. Vil anbefale en metronom, fordi at foten ikke pleier å være så stødig i begynnelsen. Øv sakte, det er altid lurt å lære ting grundig, da er det enklere å få det opp i tempo senere. Her er en helt ok metronom, lærer du deg å følge den har du kommet et stykke.

Ellers, bare lek deg fram med gitaren, for mye kjedlig øving kan føre til at du mister lysten, og det er jo det værste som kan skje.

Men ønsker du fremgang er det bare å øve øve øve øve øve øve øve øve øve øve øve - ja du skjønner greia.

Velkommen til forumet :)

Link to comment
Share on other sites

på 911tabs.com kan du finne notene/tabs/korder til de fleste låtene du kan klare å komme på. Er ikke sikkert de har så mye norsk, men de fleste internasjonale artister med et snev av popularitet burde ikke være vanskelig å finne

Link to comment
Share on other sites

takk takk:) er det noen av dere som har bra erfering me lilebjørn nilsen`s gitarbok?

Dette er bibelen for nybegynnere! Anbefales på det sterkeste! :)

Link to comment
Share on other sites

KG Johansson har utgitt 3 bøker for ELGITARR Rock & Blues. Vel står det at du må ha elgitar og forsterker, men jeg antar at fler en meg har spilt rock og blues, komp og solo på kassegitar. Selv på klassisk. Du finner bøkene omtalt på Gitarhuset.no under Gitarbøker. Har en kompis som er gitarlære som sier at disse (spesielt 1 og 2) er noe av det beste rent pedagogisk i måten læringa er bygd opp. GUDD LØKK.

Link to comment
Share on other sites

Knocking on Heavens Door, Rocking in the free world, omtrent alt av AC/DC baserer seg jo rundt akkordene du kan, så om du synes visesanger er døll kan du jo prøve deg med det.

Ellers ville jeg sjekka ut Justinguitar.com. Utrolig flink for som har youtube-lessons fra nybegynner-nivå til veldig viderekommen! :)

Link to comment
Share on other sites

http://forum.gitarnorge.no/style_images/1/.../attach_add.pngpost-4714-1233243992_thumb.jpg

Denne her er det masse fint i.. Masse enkle låter, og en god del som er litt å bryne seg på også. Er den boka jeg bruker mest i gitarundervisning for nybegynnere. Men det blir jo litt annerledes når man skal lære ting på egenhånd. Da kan jo slike pedagogiske gitarbøker som "Spill Gitar 1 og 2" være fine.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.