Web Analytics
Jump to content

Matiné konsert med Bigbang @ Rockefeller 03/04-04!


slabben
 Share

Recommended Posts

Da åpner jeg dette nye forum med følgende tråd:

Som dere sikkert har fått med dere så har jeg vært på Rockefeller idag!

Og der spilte da Bigbang en konsert med fri aldersgrense.

Jeg tror det må være den beste konserten jeg har vært på hittil!

Har en teori om at alkoholfrie konserter får bedre stemning enn ikke-alkoholfrie

konserter. Heldigvis var det ikke så mange fjortisser som skrek sånn som på

westlife konserter.

De spilte 2 nye sanger som antakeligvis kommer på det nye albumet til våren 2005.

Hørte den ene på torsdag da, når jeg var på Martins i Lillestrøm. Den konserten

var ingenting i forhold til den idag(Dårlig lyd var det og på martins).

På rockefeller måtte gutta måtte komme ut 2 ganger før vi ga oss. Vill stemning. Ble ikke dårligere

da Øystein sa at vi må være blant det beste publikum han har hatt!

Fikk heldigvis en ganske god plassering på gulvet. Glad jeg ikke var på galleriet.

Sto rett foran Øystein, kanskje 4-5 meter fra scenen. Men var nok mennesker foran meg :P

Tror folka du havner med i salen også har mye og si for hvordan det blir. Sto med et par

gutter som jeg tror blir russ i år. Begynte jeg å hoppe gjorde de det og motsatt, osv.

Vet ikke helt hvor mange ganger jeg ropte "stagedive" og "ta av deg skjorta", men bra

konsert var det!

Soloen på Girl In Oslo ble kjedelig på Martins, mens på Rockefeller var det vill

stemning helt til siste tone. Men på Martins hadde Øystein vondt i hodet.

Han virket mer i form på Rockefeller hvertfall og bra var det. Bra lyd var det også,

men det burde det være!

Når man er ør i bena, armer og mage og har klissvåt t-skjorte, så tyder det på

en rimelig bra konsert! :mrgreen:

-slabben

Link to comment
Share on other sites

Herlig konsert, ja. jeg sto helt inntil scenen, ytterst til høyre. Tok nesten på tærne til Nicolai, elelr hva han heter. Fredrik, min slappe kompis som visstnok kaller seg Frodrik her på gitarnorge, var på den konserten etterpå, og der stagediva Øystein som en gærning, på tross av sin kneskade. men matinekonserten var topp uten stagediving. Welcome To The Mountains var klart råest, og Girl In Oslo, og to andre som jeg ikke kan navnet på.

Link to comment
Share on other sites

fly like a butterfly?

hadde jeg hatt videokamera hadde jeghatt bootlegs nå :D

sto på andre siden, men ikke helt ved scenen. Det blir egentlig litt for nærme på rockefeller. ingen foran deg som du kan hoppe på :P

på kvelden hørte jeg rykter om at han slang goldtopen sin i gulvet helt på slutten og brakk den i to. var sinnsykt bra uten stagedive ja, men tror to the mountains hadde blitt bedre med hehe...

girl in oslo var nok den som tok mest av. to the mountains kom litt for fort for min del. har hatt fly like a butterfly på hjernen i hele dag :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Den konserten var helt vilt bra! Beste konserten jeg har vært på, og det virket ikke som om resten syns det var dårlig heller... Det var jo ikke dumt av Greni å si at vi var det beste publikumet de noengang hadde hatt heller da, fikk jo stemningen enda høyere når han sa det!

Jeg og djbjonik sto nesten helt foran til høyre, sikkert ganske rett bak deg GalRompe!

De feteste sangene var jo, Girl in Oslo, Long Distance Man, Heaven and Stars Above og Wild Bird!

Link to comment
Share on other sites

Det var en opplevelse altså, det var så gøy og så liv. Kommer neste ikke over det. De to nye sangene var veldig tøffe, jeg hadde hørt snakk om de, men ikke hørt de før i går. Det var fantatisk gøy! Ser frem til nesten gang de spiller i Oslo eller i nærheten her jeg bor :)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.