Web Analytics
Jump to content

Tusse

Medlem
 • Posts

  59
 • Joined

 • Last visited

About Tusse

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.generalene.com

Profile Information

 • Location
  Do you really care..??
 • Interests
  si det, ihvertfall ikke musikk...

Tusse's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Noen som var der? Ble oppringt 2 timer før den starta og spurt om jeg ville være med, hadde ikke nok spenn akkurat da var litt kjipt, for den skulle jeg gjerne vært på..
 2. Mgnus ruud, ja.. han går i 9.ende! selv om det var platt i fjor er det ikke dermed sagt at det blir det i år også... i fjor var det få band, og de som var der var ikke helt supre... det har jo vært bra alle år utenom i fjor.. Tror det kan bli bra i år, er mange heite band, + at det er en god del bedre organisert...
 3. Bigbang er så sinnsykt bra på scenen! fikk noen fete bilder når han holdt gitaren i kjeften...
 4. Du må logge inn før du poster, ellers kommer ikke navnet ditt opp...
 5. Den konserten var helt vilt bra! Beste konserten jeg har vært på, og det virket ikke som om resten syns det var dårlig heller... Det var jo ikke dumt av Greni å si at vi var det beste publikumet de noengang hadde hatt heller da, fikk jo stemningen enda høyere når han sa det! Jeg og djbjonik sto nesten helt foran til høyre, sikkert ganske rett bak deg GalRompe! De feteste sangene var jo, Girl in Oslo, Long Distance Man, Heaven and Stars Above og Wild Bird!
 6. 1 - Bigbang matinèkonsert @ Rockefeller 2 - Red Hot Chili Peppers @ Spektrum 3 - Metallica @ Spektrum Jeg sto til høyre på Bigbang, var temmelig bra liv der. Men må si at den konserten var den beste jeg har vært på, hvertfall til å være Matinèkonsert + at de skulle spille en til senere... Og Frodrik, hvordan kom du inn på den på kvelden? Var jo 18år...
 7. Har en Peavey Rage 158.. Blir litt liten og dårlig når man begynner i band, men har holdt bra til øving.. Har tenkt til å kjøpe meg en Fender FM212R, prøvde den idag, og ble positivt overrasket!!!
 8. Hadde ikke gjort noe med en mesa triple rectifire.. den er temmelig smooth...
 9. syns ikke st.anger er sååå veldig bra.. blir litt kjedelig, ikke som gamle metallica! cunning stunts og live shit er råfete.. mye mer trøkk og soloer enn i st.anger!
 10. Tenkte bare jeg skulle vise en fet gitar.. den er forresten designet etter chevrolet SSR. jeg syns ihvertfall den er fet, kanskje ikke det beste å spille på, men men..
 11. En fet akustisk solo er det i "Smiling for" med BigBang, den er på den akustiske cd'en fra radio radio tv sleep!! helt genialt!!!
 12. 1. Gibson les paul standard 2. Fender Stratocaster (USA) det er gitarer det!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.