Web Analytics
Jump to content

Hva slags gitar har jeg ?


Sveiners
 Share

Recommended Posts

Heisann folkens..

jeg har "klunket"gitar lenge men bare til hobbybruk, kom over den gitaren jeg skal vise dere og fikk den billig så da var det jo bare og slå til... nå har det seg slik at på 8 år har jeg brukt den 5-6 ganger fordi jeg spiller heller mere akustisk (spiller for barna når de skal legge seg og slikt)

nå til spørsmålet.. tenkte jeg skulle selge den å heller få tak i en akustisk stålstreng gitar (har en gammel bedriten nylonstrengitar som kostet 500 spenn ny :angry: ) noen som har peil på hva slags merke det er og eventuellt hvor mye det går an og forlange for den hvis jeg skal selge den..??

ps.. denne gitaren er jævlig god og spille på da jeg har litt "stuttfeite" fingre som regel sliter jeg litt for fingrene er ikke lange nok men denne er som en drøm og spille på

2eo9lbn.jpg

23uqwyg.jpg

2cpe0ky.jpg

mangler "stanga" til "floyd rose dingsen"

manler en beskyttelses plate bak som sitter over en haug i fjører (detta har jeg greie på :rolleyes: )

følger med koffert til den

Link to comment
Share on other sites

"du kan se her tror den er lik din

http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkod....svl=Link"

er dette en realistisk pris synes du??

"Jeg tror ikke den er verdt mer enn enn tusenlapp. Gir deg gjerne det for den. Kan tilogmed være snill og gi 1500 kr"

da kan den heller ligg på skapet og samle støv til den kan kalles "antikk" :P

ellers takker jeg for alle svar

Link to comment
Share on other sites

heisann, nå har jeg ventet masse på deg :lol:

Ibanez Jem7RB stemmer. Etter min mening en av de beste Jem du kan finne. ;) Har en selv. Verdi... Tja, de er sjeldne. Synes ikke 7.000,- er en upris, kommer helt an på tilstand. Skal du selge den som helt original er i alle fall jeg veldig interessert. ;)

tenkte å selge den med koffert, uten forsterkeren... du får sende meg en pm da veit du så kan vi se hva vi kan få til..

Link to comment
Share on other sites

Hvordan er tilstanden på gitaren? Har hatt Ibanez Jem tidligere, bra gitarer. Er vanskelig å vurdere pris før man vet noe om tilstanden. Har den fått noe stell i løpet av de 8 årene?

Jeg vil anta at den, i disse finanskrisetider, kan være verdt 6-10000 avhengig av tilstand. Et relativt upresist estimat da... ;)

Link to comment
Share on other sites

Hvordan er tilstanden på gitaren? Har hatt Ibanez Jem tidligere, bra gitarer. Er vanskelig å vurdere pris før man vet noe om tilstanden. Har den fått noe stell i løpet av de 8 årene?

Jeg vil anta at den, i disse finanskrisetider, kan være verdt 6-10000 avhengig av tilstand. Et relativt upresist estimat da... ;)

eneste stellet den har fått er når jeg har gitt den litt TLC og spilt på den ;) ellers har den bare ligget i kofferten

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.