Web Analytics
Jump to content

Hvordan kan jeg få "funtwo" lyden


Anders Johnsen
 Share

Recommended Posts

Vil ikke si det er den mest utrolige lyden ever men. Hvordan ser eq'en din ut? De små laney-forsterkerne er heller ikke kjent for å produsere de beste lydene, men nå har ikke funtwo den beste lyden jeg har hørt heller, så det burde jo være mulig.

Kanskje du bruker for mye vreng? Det er ikke akkurat mega distortion ute å går i den videoen.

Link to comment
Share on other sites

Vil ikke si det er den mest utrolige lyden ever men. Hvordan ser eq'en din ut? De små laney-forsterkerne er heller ikke kjent for å produsere de beste lydene, men nå har ikke funtwo den beste lyden jeg har hørt heller, så det burde jo være mulig.

Kanskje du bruker for mye vreng? Det er ikke akkurat mega distortion ute å går i den videoen.

Hahahaha :lol::D

Beklager for useriøst innlegg av meg men satt å lo når jeg leste dette :P

Sier meg enig med orsvend :):P

Link to comment
Share on other sites

Etter det siste innlegget- nei og nei, tenk så velkommen han føler seg!

Til trådstarter- ikke la deg dupere av slike innlegg som Toven presterer her. Du kan bite det i nesa på at han ikke fikser å spille sangen, ei heller er i nærheten av lyden. Den sitter nemlig i fingrene, og kan ikke kjøpes for penger. Det er kun skremmende mange timers øving som lager sånn lyd. Så kan bokser av ymse slag ordne resten.

Jeg må si meg litt enig i at du ikke akkurat valgte lyden som er vanskeligst å oppnå, men det er jo bra?

Velkommen til GitarNorge!

Link to comment
Share on other sites

Ofte på poster om "hvordan få lyden?" så er svarene "det ligger i fingrene"

men har spillt gitar en stund nå, å selv om lyden har blitt bedre over tid blir jeg aldrig helt fornøyd..

Er det noen øvelser man kan gjøre eller ting man bør tenke på for å få bedre lyd av fingrene? :P

Link to comment
Share on other sites

Hvis dere hadde lest det første innlegget mitt så ville dere sikkert sett at det var sangen, altså spillingen i tillegg til lyden som fasinerer meg. Jeg prøver bare å stille forsterkeren og effektpedalen inn slik at jeg kan få noenlunde lik lyd som funtwo har i den videoen

Jeg spurte jo hvordan EQ'en din så ut. Så hvordan ser den ut? Har du Bass - 0 Middle - 0 og Treble - 10 så vet vi jo ihvertfall hva som er problemet.

Link to comment
Share on other sites

Så verden går under hvis jeg kommenterer et innlegg? :o ok, fair enough... Hvis du på noen som helst måte ikke skulle føle deg velkommen pga mitt innlegg beklager jeg.. :)

OT: Kikket på EQ din nuh.. Får meg høres det ut som han har mye dist og lite tone på videon sin.. Correct me if I'm wrong. Så prøv deg litt fram på tone kontrollen og dist ;)

Link to comment
Share on other sites

med alt midtstilt burde det nå gå an å få tilnærmet lik lyd, så da må det nok ligge i fingra. Selv om jeg syntes riggen min er helt konge, så låter det bæsj når nybegynnerkompisen min spiller på den. Så du får vel bare øve tenker jeg. ;D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.