Web Analytics
Jump to content

Bloff (07.09.2008)


Bloff
 Share

Recommended Posts

Fikk lyst til å slenge opp noen bilder av øksa mi siden den akkurat er polert grundig :P

Dette er som dere kan se en Gibson Les Paul Studio. Legger nok opp noen bilder av diverse pedaler og forsterkerne mine osv. etter hvert :)

Kjøpte gitaren i August i fjor og har vært veldig fornøyd så langt, den blir egentlig bare bedre å bedre å spille på synes jeg :P

img1313tv4.jpg

img1316eg0.jpg

img1317bk8.jpg

img1319dr0.jpg

Edited by Bloff
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
Pen gitar. Jeg har ofte lurt på hva som er de største forskjellene mellom en studio-lp,

og en ikke-studio-lp. Eneste jeg vet er at de er billigere...?

det mest i øyenfallende er jo finishen som er enklere på Studio'ene selv om det finnes utgaver som er mer påkostet.

Ellers har jeg skjønt at det er brukt noe rimeligere treverk og mekanikk i Studio modellene.

Studioen blir levert med 490R og 498T Alnico pick-ups. Les Paul Std. blir i dag levert med Burstbuckers.

Vil også tro at kvalitetskontrollen kanskje er noe "slappere" på Studioen. (Man må jo spare inn på noe for å presse prisen), noe som medfører mer ujevn kvalitet enn på Standard-modellene f.eks.

Tviler allikevel ikke på at de fleste Studio-modellene er bra instrumenter, og trådstarters Studio så jo veldig pen ut i alle fall.

Link to comment
Share on other sites

Har så langt ikke merket noen produskjonsfeil av noe slag. Har hørt mye stygt om Standard bla. at fretwire stikker utenom og fretboard har limrester i kanten etc :P

Er hvertfall ikke noe å si på tonen, feit og god LP sound all the way!

Edited by Bloff
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.