Web Analytics
Jump to content

Peavey Wolfgang


Eddie

Recommended Posts

Jeg vil si det er en bra gitar. Men du må være oppmerksom på hvor mye du betaler for den. Jeg har sett feilfrie Peavey Wolfgang uten tremolo til litt under 13.000,- ny. Samme modell koster godt over 20.000,- noen steder.

Hvis det du vil ha er en EVH modell kan du kanskje se deg om etter en Music Man EVH, disse finnes det noen av brukt, men de koster de også. Skal ikke si at de er bedre enn Peavey sine modeller, men de er heller ikke noe dårligere.

Skal du ha en gitar med to humbuckere så finnes det veldig mange andre alternativer til en billigere penge. Pris og kvalitet henger ofte sammen, men ikke alltid!

Link to comment
Share on other sites

Om du kjøper en USA lagd plettfri Wolfgang Special med tremolo . Så får du KREM-gitar .. Jeg syntes den er mye bedre enn axis ...

USA modellene kostet 18900 eller 17900 i butikkene i Norge.. GODE gitarer . Beste jeg har spilt på , nesten litt utfordra av en Godin til 7000 :)

Men ikke kjøp QT wolfgangene , altså de nye du finner i sjappene nå .. De er IKKE gode gitarer . de er ubrukelige ..

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Prøvde å bestille en Peavey Wolfgang nå nettopp her:http://www.peavey.com/wcs/wcs_step1.cfm på custom shopen. Gitaren ble veldig fin, men når jeg skulle bestille den får jeg den beskjeden at jeg måtte bo i USA eller Canada for å bestille den der. Vet dere hvordan jeg kan bestille den uten å måtte bo i Amerika ?, jeg vet at det går ann å bestille den noen andre steder, men vil gjerne bestemme hvordan den skal være og se ut :)

Link to comment
Share on other sites

Hvis du absolutt skal bestille en fra Peavey custom shop, så kan det lønne seg å enten ta kontakt med noen i USA som kan sende gitaren videre til deg, helst en butikk, de er lettere å stole på. Eller du kan prøve å få Norsk Musikk til å sjekke ut hvilke muligheter som finnes.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.