Web Analytics
Jump to content

Best i Idol


complex

Recommended Posts

  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Har jo sansen for nordlendingene da. Spesielt Maria Storeng og Lasse Uppman, som jeg, bare for å nevne det, har truffet et par ganger og hørt med band. Han synger bra, men spesielt høyt kan jeg ikke si at stemmen hans går. Spent på om han klarer å lære seg tekstene i grunnen. Har stort sett bare sett ham med masse ark rund mikrofonstativet. :mrgreen:

Av andre som vi bare såvidt har fått høre er det nok (i den rekkefølgen de er på bildene på http://pub.tv2.no/TV2/magasiner/idol/bilde...ticle187070.ece) Tine Gadja Andersen, Margaret Berger, Glenn Magne Elvik, Tini Flaat, Stine Terese Julseth, Amalie Olsen (hvis jeg ikke husker helt feil nå) og Øyvind Omnes.

Link to comment
Share on other sites

Stort sett bryr jeg meg lite om hvem som går videre, men hvis hun derre Sandra går videre blir jeg alvorlig lei meg. Hun er så "søt" at det en kan bli kvalm av mindre og spesielt bra å synge er hun alvorlig talt ikke.

Blei litt skuffa i kveld over at Glenn Magne ikke kom videre. Folk må jo være helt døve for å ikke stemme på fyren. Litt dårlig kontroll her og der, men han har jo knallbra stemme. Også litt skuffet over Tine, men Carola var vel ikke det beste valget. :mrgreen: Etter min mening, om noen skulle lure, så mener jeg absolutt at hun er den søteste jenta som er med.

Selv om jeg ikke liker musikken fortjente Trung å gå videre. Oppfatter ham ikke som blærete, men det vi ser er nok heller en slags selvhevdelse som han muligens har hatt vært nødt til å tiløve seg for å kompensere for f.eks. en i utgangspunktet dårlig selvtillit. Selv i Moss er vel ikke alle så hyggelige mot små lubne asiater.

Tålte ikke Idol i fjor, så det er i grunnen litt merkelig at jeg følger med nå. Jeg kaster vel å merke ikke bort penger på å stemme. Det har liksom veldig lite å si for resultatet. En må være ganske sein om en ikke ser at det allerede er mer eller mindre bestemt hvem som vil gå videre. Spesielt med tanke på sammensetninga av gruppene og at dommerne i det femte programmet vil ta inn folk som har blitt stemt ut tidligere. :roll:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.