Web Analytics
Jump to content

Fender eller Marshall??


kaiern

Recommended Posts

Med store forbehold så vil jeg tro Squire gitaren er bedre enn gitaren som er med i Marshalls pakke.

Ingen av de to forsterkerene er noe spesielt gode. Har du råd og vet at du kommer til å bruke utstyret, sats på Fenderpakken. Det er mitt råd.

En annen ting er at du kan få gode tilbud brukt til samme prisen, og i tillegg sitte med bedre utstyr. Du kan også gjøre ugunstige kjøp og sitte med katta i sekken...

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville tatt Marshallpakka. Gitaren er vilt bra for så lite penger. Hadde den hatt Fender på headstocken, ville den ha kosta 10 lapper. Veldig behagelig og god lyd. Men ser at alle andre er uenige med meg, så du får jo gjøre som du vil.

Link to comment
Share on other sites

Problemet ligger vel egentlig ikke i hvilken amp du velger, begge er trans-amper av ikke akkurat High-End klassen, så det er vel gitaren det først og fremst går på. Jeg ville ha valgt Squire-gitaren, uten tvil.

MEn, en annen ting jeg ville ha gjort var å kjøpe meg en brukt Squire til en litt billigere penge, og kjøpe en liten BOgey-amp til en enda billigere penge, også spart til en litt feit amp senere

Link to comment
Share on other sites

Eller, mitt forslag er at du kjøper Marshallpakka, beholder gitaren og finner en blondine som digger Avril og som sier at hun vil bli rockestjerne, og selger møkkaampen til henne. For å få de siste kronene inn, selger du mel på Plata en uke eller så, og går og skaffer deg en Roland Cube 30.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.