Web Analytics
Jump to content

LTD KH-202 eller Epiphone Les Paul Standard?


freddy_krueger
 Share

Recommended Posts

Ja, altså, jeg ska kjøpe ny gitar i januar, og vet ikke helt hvilken jeg skal velge, tror valget står mellom disse to, men jeg vet ikkje kas som e best og sånn. så tenkte eg kunne få litt hjelp her. Har spilt i litt over ett år, og liker å spille metallica og guns n'roses, blues, og det meste innen rock. foreslå gjerne andre gitarer, men vil helst ha svar på hvilken av disse to som passer meg noenlunde bra...

Mvh. Forvirret sjel...

Edited by freddy_krueger
Link to comment
Share on other sites

KH-202 er Kirk Hammet-sig'en, er det ikke?

Om du har råd til den har du vel også råd til en Gibson Les Paul Special Faded eller hva den heter (ligger vel på rundt 7k elns). Den får mye skryt, og utifra de erfaringer jeg har tror jeg at en LP vil gjøre seg best til ditt bruk, men Epi-LP'ne har ganske variabel kvalitet når det kommer til spillbarhet IMO.

Link to comment
Share on other sites

Gibson LP Faded ligger jo på 12 000kr, gjør den ikke? Mens Gibson SG Special Faded ligger på 7200kr.

Fordelen med Kirk Hammet sig'en er jo 24 frets, og EMG pickups. Skikkelig dyp lyd, men du mister jo lyden i selve treverket da.

Men epi lp standard er en gitar jeg vil anbefale! Slenger du på noen gibson pickups, kjenner du rett og slett ikke forskjellen mellom en gibson og den epi'en, med untak av 60's halsen på Gibson's, som er utrolig digg da.

Men av disse tre gitarene jeg har nevnt anbefaler jeg SG Faded. Utrolig deilig gitar som er verd hver eneste krone!

Edited by KlabbHaugen
Link to comment
Share on other sites

floyden ødeleger mye av sustainen og gjør lyden tynn.

24 bånd gjør at den øverste humbuckeren får "feil" posisjon.

Smaken er som baken veit du.

Feil posisjon?

Du må nok utdype litt. Hvis du tenker på at den får en annen plassering mht. harmoniske "nodes" - jada, men det er kun på åpen streng, disse blir jo forflyttet hele tiden mens du fretter.

Har ihvertfall ingen problemer med hverken tynn lyd eller dårlig sustain på øksa mi. Hvis du tar den billigste gitaren du finner, som er laga av presset papp, med floyd, så kanskje, men limt hals og både kropp og hals i mahogny er jo bånntungt som faen, så floyden hjelper på en måte å få stabilisert lyden min littegranne.

Edited by Pappa
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.