Web Analytics
Jump to content

"Kallenamnet" seier det meste vil eg tru


ToreFagerheim

Recommended Posts

Heisann folk! :)

15 år gammal (1991) jærbu (ein som bur på Jæren, som mange feilaktig trur er Stavanger, men ligg litt i nærleiken). Byrja å spela akkustisk gitar i mars 2006, og kjøpte meg ein Squier Standard Stratocaster for nokre månader sidan. Har ein far som er klassisk hobbygitarist for eg vel seia, han er iallfall flink med tremolo og alt det der. :)

Speler det meste for tida, ingen klare favorittar. Har ikkje peiling på blues. Går vel for det meste i metal og klassisk, dvs. Slayer og Gaspar Sanz o.l. Folk seier eg lærer raskt, men det er jo ikkje eg heilt einig i då. Kjem vel an på om eg berre speler det eg kan eller øver inn noko nytt. :P

Av musikksmak er det variert, høyrer massemasse på streamingsoundtracks.com, fordi eg elskar filmmusikk. Ellers går det av sangar/CD'ar eg har i Slayer, Eric Clapton, Nightwish og massevis av filmmusikk.

Utstyret eg har for tida er som følgjande: Squier Standard Strat, Roland Cube-30, og den gamle akkustiske gitaren eg fekk av faren min som er litt sur i tonane, men det får vera.

Gitar er morosamt, men det har ikkje gitt noko utslag på kvinneradaren enno. :P

Link to comment
Share on other sites

+1

edit: selv om jeg klarer meg fint med én dame er det alltid stas å ha 4-5 søte jenter rundt seg når man drar frem kassegitaren på en fest ;)

edit2: ...selv om det dessverre ikke har skjedd altfor mange ganger xP

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.