Web Analytics
Gå til innhold

Typhus

Medlem
 • Innholdsteller

  206
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Typhus

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 17. mars 1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.myspace.com/decrepitusofficial

Profile Information

 • Bosted
  Mo i Rana

Nylige profilbesøk

1 796 profilvisninger
 1. Lite utbredt metode (som jeg bruker på mine HSS og som jeg synes funker bra), er å benytte 500k pots for så å lodde hver sin 500k motstand fra hot-enden på single-coilene og til jord. 500k potmeter i parallell med en 500k motstand til jord vil gjøre at SC vil bli 250k ved bruk av switch mens HB vil beholde 500k motstand. Bare et lite tips hvis du syns at HB blir for veik med 250k og SC for kvass med 500k.. Best of both worlds ;-)
 2. Hvilken prisklasse skal dette ligge i ?
 3. Usikker på om bildet ble rett skalert. Ny variant:
 4. Utkast på mitt første pedalbrett. Har stort sett brukt TC Nova system tidligere.
 5. Hei. Sjekk ut denne siden, er mye interessant i templates her, GITARPLANS
 6. Hoy! Har ikke vært aktiv på forumet på flere år, så hva er da bedre enn å starte opp igjen med en NGD-tråd? Har lenge vært på utkikk etter min første Les Paul, og etter mange måneders leting kom den endelig inn døra. Dette er en 2012 LP Standard Premium Plus i Trans amber, altså den med phase- og coil-splittingsopplegget. Er meget fornøyd til nå, både med finish, kvalitet, spillbarhet og ikke minst lyden! Nok snakk, mere bilder!
 7. Update, 27/4 Hehe, går fort i svingene her. Gitaren er så og si ferdig Skal ikke si så mye, bilder sier mer en tusen ord: Dette ble.. Til dette: Plukka ned hals og kropp. Klar for våtsliping og pokering: Ferdig resultat: Ble så ivrig at jeg glemte bildene imellom der. Idag har jeg satt på strenger og fått satt opp gitaren. Bilder kommer. Lydklipp skal jeg også prøve å få til T.
 8. Gratulerer med ny gitar! Artig å se flere lefties på forumet, her. Har forøvrig nesten samme gitar selv. En C-7 Hellraiser. Eneste forskjellen er vel EMG707, quilt top og see through finish. Har du bolt on på din? Er ihvertfall neck through på Hellraisern.
 9. Fant forøvrig et bilde av en fyr som har bygd nesten samme gitaren som jeg holder på med. Eneste forskjell er pickups og halsinlegg. Ser lovende ut
 10. Update, 19/4 Har gjort litt lodding på kontrollplata idag. Gjorde alt som var mulig å gjøre før pickups kommer på. Bilder: Klar for kobberfolie: Kobberfolien på: Alle hull skjært ut: Hardware og kabling til kontrollplata: Monterte CTS pots: Montert 3-veis switchen og smått begynt med loddinga: Alt av foreløpig lodding ferdig: Finito finale. Satt på de svarte flattop knottene også: T. Update, 22/4 Jepp. Da var det tid for en liten oppdatering igjen. Har vært fri for internett i et par dager nå, så har ikke kunnet lagt ut underveis. Da tar vi hele mølja idag istedet Var på den lokale tre -og jernvarebutikken på mandag. Handla inn primer, hvit farge og klarlakk samt våtslipingspapir. Ville ha en satin-aktig finish på halsen, så jeg ordna en boks med matt klarlakk også. Har primet og lakkert kroppen med totalt 4 lag nå. Går over til klarlakk i morgen. Halsen har fått 3 tykke strøk med matt klarlakk, så den henger til herding. Nok snakk, over til bilder: Lakkhandling: Oppmåling av festeskruene til stemmeskruene: Wooilaah: Et lite bilde under grunninga av kroppen: Har ingen bilder under hvitlakkeringen av kroppen. Heller ikke halsen, men det kommer T. Update, 24/4 Heisann. La på første lag med klarlakk på kroppen igår, så nå er det ikke lenge igjen Halsen er som sagt ferdig og henger til herding ! Over til bildene: Etter første lag: Halsen: Innspill blir verdsatt T.
 11. Det med halsmontering var smal sak. Warmoth borrer hull i både kropp og hals før sending, så halsinnfestingen var 100% riktig. Var bare å skru skruene rett inn
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.