Web Analytics
Jump to content

Beat for Beat


Goggen
 Share

Recommended Posts

Er det noen som ser på Beat for Beat med Ivar Dyrhaug her? Så det i går for første gang synes det var ganske artig. Vedig dyktige musikere. At de klarer å ta melodiene så kjapt er ikke så merkelig men at sangerene klarer tekstene så bra syntes jeg var litt vel bra. Ligger det litt ugler i mosen mon tro?

Link to comment
Share on other sites

Ja, de fleste artistene er jo brukt opp, når de begynner å brukt Mia Gundersen, er det på tide å tenke seg om. Men, det kommer jo innimellom til noen relativt gode vokalister da, som da ikke er så kjente, men synger dritbra

Link to comment
Share on other sites

sjekk ut Vigdis Lunde Wisur, som ble kåret til den beste i fjor av seerne. Hu synger FANTASTISK. Ikke kjent i det hele tatt.

Men jeg er kanskje litt inhabil da jeg har jobbet med henne mye i livesammenheng :)

Forresten gangske artig, hu var nettopp blitt gravid da hun spilte inn tv programmet i vår en gang, og da programmet faktisk ble sendt i desember så fødte hu mens det ble vist på tv :)

Link to comment
Share on other sites

Stemmer det "hatomte"... nå er dette nummer 1 som er på vei hos meg men... så ikke noe særlig stor familie for øyeblikket. Sent ute jeg ser du :). Showet er noe av det beste jeg har sett fra NRK.

Han gitaristen ja, veldig god synes jeg. Fikk jo utfoldt seg litt på Lørdag også. Dro en fin solo i en blues låt. Men jeg liker ikke lyden av kasse gitaren hans. Noen som vet hva slags gitar det er? Lyden er forresten bra, det er bare meg som ikke liker den harde skarpe lyden. Kan høres ut som en Martin av noe slag. Mange av de som låter sånn... passer bra til noen typer musikk, men ikke særlig allsidig.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.